Search Hashtag & User

#srg Instagram Story & Photos & Videos

srg - 45.9k posts

Latest #srg Posts

I service all of SoCal. Contact me for all your Real Estate needs. 🏡 #suarezrealtygroup #srg #soldsquad #realtor #realestate #realestatebroker #yrbrokr #commercialrealestate #residentialrealestate

I service all of SoCal. Contact me for all your Real Estate needs. 🏡

#suarezrealtygroup 
#srg 
#soldsquad 
#realtor 
#realestate 
#realestatebroker 
#yrbrokr 
#commercialrealestate 
#residentialrealestate
18 0 2 hours ago

If you don’t like my FIRE , then don’t come aroundddd .... cause I’m gonna BURN one downnnnn 😎😎😎😎 #TATTOOEDTERROR #boostedvehicles #GOTBOOST #WOOOOOSHT #SRG #STREETRUNNERSGROUP #TERRORMOBILE #MMA #FIGHTLIFE #CLTV #SULLENFAMILY #SULLENCLOTHING #PORVIDA #TATTOOED #TATTOOES #INK #SULLENMANGEL #IGMODEL 😂🖕🏽 #420 #hightimes #CLTV #MMACLTV #MMACOLLECTIVE !

If you don’t like my FIRE , then don’t come aroundddd .... cause I’m gonna BURN one downnnnn 😎😎😎😎 #TATTOOEDTERROR #boostedvehicles #GOTBOOST #WOOOOOSHT #SRG #STREETRUNNERSGROUP #TERRORMOBILE #MMA #FIGHTLIFE #CLTV #SULLENFAMILY #SULLENCLOTHING #PORVIDA #TATTOOED #TATTOOES #INK #SULLENMANGEL #IGMODEL 😂🖕🏽 #420 #hightimes #CLTV #MMACLTV #MMACOLLECTIVE !
89 4 2 hours ago

#FYI "TITIK BERANGKAT KESADARAN"⠀ Pameran Artwork karya @ilalanghijau_⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Senin 13 Agustus - Minggu 19 Agustus 2018⠀⠀ Bertempat di @kedaiseekos.semarang⠀ Jl. Prof Soedarto 39 Tembalang, Semarang⠀⠀ ⠀⠀⠀ Didukung oleh :⠀ @dewan.kesenian.semarang @kedaiseekos.semarang @srg.cloth.ina @ensoimerch⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #PameranArtwork #Artwork #RoadToPazaarseni5 #PazaarSeni5 #PazaarSeni2018 #FreeFormAction #Dekase #DewanKesenianSemarang #Semarang #SemarangEvent #EventSemarang #AgendaSemarang #SRG #SRGcloth

#FYI
"TITIK BERANGKAT KESADARAN"⠀
Pameran Artwork karya @ilalanghijau_ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
Senin 13 Agustus - Minggu 19 Agustus 2018⠀⠀
Bertempat di @kedaiseekos.semarang⠀
Jl. Prof Soedarto 39 Tembalang, Semarang⠀⠀
⠀⠀⠀
Didukung oleh :⠀
@dewan.kesenian.semarang @kedaiseekos.semarang @srg.cloth.ina @ensoimerch⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#PameranArtwork #Artwork #RoadToPazaarseni5 #PazaarSeni5 #PazaarSeni2018 #FreeFormAction #Dekase #DewanKesenianSemarang #Semarang #SemarangEvent #EventSemarang #AgendaSemarang #SRG #SRGcloth
89 0 2 hours ago

Fashion Is what you buy. Style is what you do with it .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀ #srgfashion #srg #gentleman #mensfashion #mensstyleguide #mensluxury #beautifulmenswear #mensformalwear #italian #classymen #impeccable #sartoria #italianclothing #madetomeasure #dapperman #tailoredsuit #bespokestyle #bespokesuit #welldressed #fashiongoals #nyc #astoriaqueens

Fashion Is what you buy. Style is what you do with it .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀
#srgfashion #srg #gentleman #mensfashion #mensstyleguide #mensluxury #beautifulmenswear #mensformalwear #italian #classymen #impeccable #sartoria #italianclothing #madetomeasure #dapperman #tailoredsuit #bespokestyle #bespokesuit #welldressed #fashiongoals #nyc #astoriaqueens
23 0 4 hours ago

@jmr2017R3 on #SRG #R3 #bodywork looking sharp and ready for the #cmra races this weekend @ Cresson TX.

@jmr2017 R3 on #SRG #R3 #bodywork looking sharp and ready for the #cmra races this weekend @ Cresson TX.
13 1 4 hours ago

Tonight cooking clouds @clubuplounge 🔥🔥🔥🔥@lenoxx_ent #a3c #backwoods performan 2 single song countin faces & lose control #dtbugg #dte #dtb #🎱🔗 #srg

Tonight cooking clouds @club uplounge 🔥🔥🔥🔥@lenoxx_ent #a3c #backwoods performan 2 single song  countin faces & lose control #dtbugg #dte #dtb #🎱🔗 #srg
22 1 6 hours ago

Mały postój trwający pół godziny na Chruszczewie. Kilka zdjęc z kabiny kierowcy. Linia : 1 Rok produkcji : 2008 #zkm #ciechanow #1 #autosan #a0808mn #postoj #ibis #R&G #srg #3000P

Mały postój trwający pół godziny na Chruszczewie. Kilka zdjęc z kabiny kierowcy.
Linia : 1
Rok produkcji : 2008
#zkm #ciechanow #1 #autosan #a0808mn #postoj #ibis #R&G #srg #3000P
4 0 6 hours ago

. 🇺🇸 🏍 SRG BIKE NIGHT🏍🇺🇸 . . . . .🏅wear your helmet 🎖 . 🏍 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣🏍 . ➡️📸 @motoblurr📸⬅️ ➡️📸 @_donpex_883_rgs_📸⬅️ ➡️📸 @srg.riders 📸⬅️ . . ✅Meet us @HOOTERSDORAL every Thursday night 🌙 @ 7️⃣3️⃣0️⃣pm...✅ . . . ‼️All bikes welcome ‼️ . . #SportstersRidingGroup #SRG #LLSRG #BIKENIGHT #Motorcycles #HarleyDavidson #Sportster #Iron883 #FortyEight #SeventyTwo #VRod #StreetGlide #RoadGlide #RoadKing #Softail #Ducati #YamahaMotorcycles #Triumph #HondaMotorcycles #KawasakiMotorcycles #IndianMotorcycles #Victory #BMWmotorcycle #Bikers #RollYourOwn #Ride2Live #HOG #BikerLife

.
🇺🇸 🏍 SRG BIKE NIGHT🏍🇺🇸 .
.
.
.
.🏅wear your helmet 🎖
.
🏍 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣🏍
.
➡️📸 @motoblurr 📸⬅️
➡️📸 @_donpex_883_rgs_ 📸⬅️
➡️📸 @srg.riders 📸⬅️
.
.
✅Meet us  @HOOTERS DORAL every Thursday night 🌙 @ 7️⃣3️⃣0️⃣pm...✅
.
.
.
‼️All bikes welcome ‼️
.
.
#SportstersRidingGroup #SRG #LLSRG #BIKENIGHT #Motorcycles #HarleyDavidson #Sportster #Iron883 #FortyEight #SeventyTwo #VRod #StreetGlide #RoadGlide #RoadKing #Softail #Ducati #YamahaMotorcycles #Triumph #HondaMotorcycles #KawasakiMotorcycles #IndianMotorcycles #Victory #BMWmotorcycle #Bikers #RollYourOwn #Ride2Live #HOG #BikerLife
42 0 8 hours ago

SRG 🖤🤙 #srg #llsrg #bikenight #chinita22 #friends #wynwood #night #thursday @srg.riders

SRG 🖤🤙
#srg #llsrg #bikenight #chinita22 #friends #wynwood #night #thursday @srg.riders
39 1 8 hours ago

Как я рада знакомству с этой милой крошкой😻😻😻💎💎💎#сургут #сургутсити #стрижкисургут #полировкаволоссургут #бровисургут #сургутволосы #стрижкисургут #локонысургут #салонкрасотысургут #парикмахерсургут #колористсургут #окрашиваниеволоссургут #омбресургут #шатушсургут #балаяжсургут #блондсургут #сургутногти #шеллаксургут #сургуткосы #мамочкисургута #сургутмама #сургутнефтегаз #сургут86 #сургу #srg #surgut 💎я знаю как сделать тебя ещё прекраснее💎📲8-922-77-45-922

Как я рада знакомству с этой милой крошкой😻😻😻💎💎💎#сургут #сургутсити #стрижкисургут #полировкаволоссургут #бровисургут #сургутволосы #стрижкисургут #локонысургут #салонкрасотысургут #парикмахерсургут #колористсургут #окрашиваниеволоссургут #омбресургут #шатушсургут #балаяжсургут #блондсургут #сургутногти #шеллаксургут #сургуткосы #мамочкисургута #сургутмама #сургутнефтегаз #сургут86 #сургу #srg #surgut 💎я знаю как сделать тебя ещё прекраснее💎📲8-922-77-45-922
777 4 8 hours ago

May his life be an example to our youth, inspiring them to take ahead the vision of a great India. #SRG #InRemembrance #ShreeRamGroup #India #EndofAnEra #Atal #Vajpayee

May his life be an example to our youth, inspiring them to take ahead the vision of a great India. #SRG #InRemembrance #ShreeRamGroup #India #EndofAnEra #Atal #Vajpayee
5 0 9 hours ago

. 🇺🇸 🏍 SRG SUNDAY RIDE🏍🇺🇸 . . . . .🏅wear your helmet 🎖 . 🏍 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣🏍 . ➡️📸 @motoblurr📸⬅️ ➡️📸 @_donpex_883_rgs_📸⬅️ ➡️📸 @srg.riders 📸⬅️ . . ✅Meet us @ihopmiami lakes this ☀️ Sunday @ 8️⃣3️⃣0️⃣am...✅ . . . ‼️All bikes welcome ‼️ . . #SportstersRidingGroup #SRG #LLSRG #SUNDAYRIDE #Motorcycles #HarleyDavidson #Sportster #Iron883 #FortyEight #SeventyTwo #VRod #StreetGlide #RoadGlide #RoadKing #Softail #Ducati #YamahaMotorcycles #Triumph #HondaMotorcycles #KawasakiMotorcycles #IndianMotorcycles #Victory #BMWmotorcycle #Bikers #RollYourOwn #Ride2Live #HOG #BikerLife

.
🇺🇸 🏍 SRG SUNDAY RIDE🏍🇺🇸 .
.
.
.
.🏅wear your helmet 🎖
.
🏍 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣🏍
.
➡️📸 @motoblurr 📸⬅️
➡️📸 @_donpex_883_rgs_ 📸⬅️
➡️📸 @srg.riders 📸⬅️
.
.
✅Meet us  @ihop miami lakes this ☀️ Sunday @ 8️⃣3️⃣0️⃣am...✅
.
.
.
‼️All bikes welcome ‼️
.
.
#SportstersRidingGroup #SRG #LLSRG #SUNDAYRIDE #Motorcycles #HarleyDavidson #Sportster #Iron883 #FortyEight #SeventyTwo #VRod #StreetGlide #RoadGlide #RoadKing #Softail #Ducati #YamahaMotorcycles #Triumph #HondaMotorcycles #KawasakiMotorcycles #IndianMotorcycles #Victory #BMWmotorcycle #Bikers #RollYourOwn #Ride2Live #HOG #BikerLife
39 1 9 hours ago

#Ayushmann #Khurrana& #039;s Inspirational Aura enthralled The Students at #LPUCampus-- #SrG--😎

#Ayushmann #Khurrana's Inspirational Aura enthralled The Students at #LPUCampus--#SrG--😎
56 0 9 hours ago

立川マシマシ8号店@埼玉県川越市(本川越駅) ラーメン(小・ハーフ豆腐)+ミニマシマシライス ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg

立川マシマシ8号店@埼玉県川越市(本川越駅)

ラーメン(小・ハーフ豆腐)+ミニマシマシライス

ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg
36 2 10 hours ago

Did you make a visit to the incredible garments expo in the city? No? Reach there ASAP to not miss the moment!! Place: Avadh Utopia, Near Surat International Airport, Surat TIme: 11 am to 7 pm Hurry! It& #039;s just for today and tomorrow! #srg #readymadegarments #surat #fabrics #srg2018

Did you make a visit to the incredible garments expo in the city? No? Reach there ASAP to not miss the moment!! Place: Avadh Utopia, Near Surat International Airport, Surat
TIme: 11 am to 7 pm 
Hurry! It's just for today and tomorrow!

#srg #readymadegarments #surat #fabrics #srg2018
2 0 11 hours ago

Toute la belle équipe du projet YOLO #cinema #rdc #jeunesse #afrique #ouijepeux #srg #lumumbashi #goma #Kinshasa #bukavu #kisangani

Toute la belle équipe du projet YOLO #cinema #rdc #jeunesse #afrique #ouijepeux #srg #lumumbashi #goma #Kinshasa #bukavu #kisangani
17 0 13 hours ago

ちょっと美味しい中華食堂 大門 @埼玉県川越市 大門ラーメン(こってり) ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg

ちょっと美味しい中華食堂 大門 @埼玉県川越市

大門ラーメン(こってり) 
ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg
32 2 13 hours ago

#Ayushmann_Khurana With His Melodic Voice Connecting The Audience At #LPU-- #SrG--😎

#Ayushmann_Khurana With His Melodic Voice Connecting The Audience At #LPU--#SrG--😎
58 0 14 hours ago

TERUK KENA GASTRIK SAMPAI KENA MASUK HOSPITAL? TAK TAHAN SAKIT PERUT GULING-GULING? Apa itu Gastrik?⠀ ⠀ Gastrik atau istilah perubatannya Gastritis adalah sejenis penyakit keradangan pada dinding/pengalas/mukosa perut yang mempunyai rawatan yang efektif. Lazimnya keradangan berpunca daripada jangkitan bakteria helicobacter Plylori (H. Plylori) yang turut menjadi penyebab utama kepada kebanyakan ulser perut.⠀ ⠀ Bagaimana Gastrik Terjadi?⠀ ⠀ Secara mudahnya perut kita umpama kapas yang berlipat-lipat sepanjang 25cm dan mampu menampung hampir segelen air dan makanan. Apabila perut kosong, tisu tadi berlipat dan akan mengembang bila ada makanan atau minuman masuk. Di sinilah makanan dan minuman akan diproses dan disimpan sebelum dikumuh melalui usus. ⠀ ⠀ Ketika proses pencernaan berlaku, kelenjar pada dinding perut akan merembeskan jus gastrik, enzim dan asid perut untuk bantu pencernaan. Dan antara asid yang dirembes ialah Asid Hidroklorik. Asid ini seperti yang kita sedia maklum bersifat menghakis dan juga tiada kesimbangan keasidan dalam perut boleh menyebabkan radang yang lebih teruk.⠀ ⠀ Punca Lain Terjadinya Gastrik:⠀ 🚫 Peminum Arak (arak bersifat asid)⠀ 🚫 Perokok⠀ 🚫 Makan dengan berlebihan⠀ 🚫 Makan makanan terlalu pedas⠀ 🚫 Sering guna ubat penahan sakit⠀ 🚫 Jangkitan⠀ 🚫 Tidak Menjaga jadual waktu makan⠀ 🚫 Stress⠀ ⠀ Simptom Gastrik:⠀ ℹ Tiada selera makan⠀ ℹ Tidak hadam dengan baik⠀ ℹ Perut memulas – bila makan bertambah sakit⠀ ℹ Muntah – Rasa Loya⠀ ℹ Cirit – Birit⠀ ℹ Lemah⠀ ℹ Kembung perut⠀ ℹ Pedih ulu hati⠀ ⠀ Selain dari ubat yang doktor bagi tu, kalau anda rasa nak atasi dan cegah gastrik daripada berulang (sebab seksa kan kena gastrik?? Saya tau la sebab saya pun pernah kena...), kita cuba dengan supplement Shaklee pulak 💪 Hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my #TheVitaDivasFounder #MYShakleeYouth ⠀⠀ #MYShakleeBeauty⠀⠀ #LookYoungerLonger #VivixShaklee⠀⠀⠀⠀ #SRG #VDG #SupermakBiz⠀⠀ #BazarPakNil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SayaJualShaklee

TERUK KENA GASTRIK SAMPAI KENA MASUK HOSPITAL? TAK TAHAN SAKIT PERUT GULING-GULING?

Apa itu Gastrik?⠀
⠀
Gastrik atau istilah perubatannya Gastritis adalah sejenis penyakit keradangan pada dinding/pengalas/mukosa perut yang mempunyai rawatan yang efektif.  Lazimnya keradangan berpunca daripada jangkitan bakteria helicobacter Plylori (H. Plylori) yang turut menjadi penyebab utama kepada kebanyakan ulser perut.⠀
⠀
Bagaimana Gastrik Terjadi?⠀
⠀
Secara mudahnya perut kita umpama kapas yang berlipat-lipat sepanjang 25cm dan mampu menampung hampir segelen air dan makanan. Apabila perut kosong, tisu tadi berlipat dan akan mengembang bila ada makanan atau minuman masuk.  Di sinilah makanan dan minuman akan diproses dan disimpan sebelum dikumuh melalui usus. ⠀
⠀
Ketika proses pencernaan berlaku, kelenjar pada dinding perut akan merembeskan jus gastrik, enzim dan asid perut untuk bantu pencernaan.  Dan antara asid yang dirembes ialah Asid Hidroklorik. Asid ini seperti yang kita sedia maklum bersifat menghakis dan juga tiada kesimbangan keasidan dalam perut boleh menyebabkan radang yang lebih teruk.⠀
⠀
Punca Lain Terjadinya Gastrik:⠀
🚫 Peminum Arak (arak bersifat asid)⠀
🚫 Perokok⠀
🚫 Makan dengan berlebihan⠀
🚫 Makan makanan terlalu pedas⠀
🚫 Sering guna ubat penahan sakit⠀
🚫 Jangkitan⠀
🚫 Tidak Menjaga jadual waktu makan⠀
🚫 Stress⠀
⠀
Simptom Gastrik:⠀
ℹ Tiada selera makan⠀
ℹ Tidak hadam dengan baik⠀
ℹ Perut memulas – bila makan bertambah sakit⠀
ℹ Muntah – Rasa Loya⠀
ℹ Cirit – Birit⠀
ℹ Lemah⠀
ℹ Kembung perut⠀
ℹ Pedih ulu hati⠀
⠀
Selain dari ubat yang doktor bagi tu, kalau anda rasa nak atasi dan cegah gastrik daripada berulang (sebab seksa kan kena gastrik?? Saya tau la sebab saya pun pernah kena...), kita cuba dengan supplement Shaklee pulak 💪
Hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my

#TheVitaDivasFounder
#MYShakleeYouth ⠀⠀
#MYShakleeBeauty⠀⠀
#LookYoungerLonger
#VivixShaklee⠀⠀⠀⠀
#SRG #VDG
#SupermakBiz⠀⠀
#BazarPakNil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaJualShaklee
5 0 14 hours ago

TERUK KENA GASTRIK SAMPAI KENA MASUK HOSPITAL? TAK TAHAN SAKIT PERUT GULING-GULING? Apa itu Gastrik?⠀ ⠀ Gastrik atau istilah perubatannya Gastritis adalah sejenis penyakit keradangan pada dinding/pengalas/mukosa perut yang mempunyai rawatan yang efektif. Lazimnya keradangan berpunca daripada jangkitan bakteria helicobacter Plylori (H. Plylori) yang turut menjadi penyebab utama kepada kebanyakan ulser perut.⠀ ⠀ Bagaimana Gastrik Terjadi?⠀ ⠀ Secara mudahnya perut kita umpama kapas yang berlipat-lipat sepanjang 25cm dan mampu menampung hampir segelen air dan makanan. Apabila perut kosong, tisu tadi berlipat dan akan mengembang bila ada makanan atau minuman masuk. Di sinilah makanan dan minuman akan diproses dan disimpan sebelum dikumuh melalui usus. ⠀ ⠀ Ketika proses pencernaan berlaku, kelenjar pada dinding perut akan merembeskan jus gastrik, enzim dan asid perut untuk bantu pencernaan. Dan antara asid yang dirembes ialah Asid Hidroklorik. Asid ini seperti yang kita sedia maklum bersifat menghakis dan juga tiada kesimbangan keasidan dalam perut boleh menyebabkan radang yang lebih teruk.⠀ ⠀ Punca Lain Terjadinya Gastrik:⠀ 🚫 Peminum Arak (arak bersifat asid)⠀ 🚫 Perokok⠀ 🚫 Makan dengan berlebihan⠀ 🚫 Makan makanan terlalu pedas⠀ 🚫 Sering guna ubat penahan sakit⠀ 🚫 Jangkitan⠀ 🚫 Tidak Menjaga jadual waktu makan⠀ 🚫 Stress⠀ ⠀ Simptom Gastrik:⠀ ℹ Tiada selera makan⠀ ℹ Tidak hadam dengan baik⠀ ℹ Perut memulas – bila makan bertambah sakit⠀ ℹ Muntah – Rasa Loya⠀ ℹ Cirit – Birit⠀ ℹ Lemah⠀ ℹ Kembung perut⠀ ℹ Pedih ulu hati⠀ ⠀ Selain dari ubat yang doktor bagi tu, kalau anda rasa nak atasi dan cegah gastrik daripada berulang (sebab seksa kan kena gastrik?? Saya tau la sebab saya pun pernah kena...), kita cuba dengan supplement Shaklee pulak 💪 Hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my #TheVitaDivasFounder #MYShakleeYouth ⠀⠀ #MYShakleeBeauty⠀⠀ #LookYoungerLonger #VivixShaklee⠀⠀⠀⠀ #SRG #VDG #SupermakBiz⠀⠀ #BazarPakNil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SayaJualShaklee

TERUK KENA GASTRIK SAMPAI KENA MASUK HOSPITAL? TAK TAHAN SAKIT PERUT GULING-GULING?

Apa itu Gastrik?⠀
⠀
Gastrik atau istilah perubatannya Gastritis adalah sejenis penyakit keradangan pada dinding/pengalas/mukosa perut yang mempunyai rawatan yang efektif.  Lazimnya keradangan berpunca daripada jangkitan bakteria helicobacter Plylori (H. Plylori) yang turut menjadi penyebab utama kepada kebanyakan ulser perut.⠀
⠀
Bagaimana Gastrik Terjadi?⠀
⠀
Secara mudahnya perut kita umpama kapas yang berlipat-lipat sepanjang 25cm dan mampu menampung hampir segelen air dan makanan. Apabila perut kosong, tisu tadi berlipat dan akan mengembang bila ada makanan atau minuman masuk.  Di sinilah makanan dan minuman akan diproses dan disimpan sebelum dikumuh melalui usus. ⠀
⠀
Ketika proses pencernaan berlaku, kelenjar pada dinding perut akan merembeskan jus gastrik, enzim dan asid perut untuk bantu pencernaan.  Dan antara asid yang dirembes ialah Asid Hidroklorik. Asid ini seperti yang kita sedia maklum bersifat menghakis dan juga tiada kesimbangan keasidan dalam perut boleh menyebabkan radang yang lebih teruk.⠀
⠀
Punca Lain Terjadinya Gastrik:⠀
🚫 Peminum Arak (arak bersifat asid)⠀
🚫 Perokok⠀
🚫 Makan dengan berlebihan⠀
🚫 Makan makanan terlalu pedas⠀
🚫 Sering guna ubat penahan sakit⠀
🚫 Jangkitan⠀
🚫 Tidak Menjaga jadual waktu makan⠀
🚫 Stress⠀
⠀
Simptom Gastrik:⠀
ℹ Tiada selera makan⠀
ℹ Tidak hadam dengan baik⠀
ℹ Perut memulas – bila makan bertambah sakit⠀
ℹ Muntah – Rasa Loya⠀
ℹ Cirit – Birit⠀
ℹ Lemah⠀
ℹ Kembung perut⠀
ℹ Pedih ulu hati⠀
⠀
Selain dari ubat yang doktor bagi tu, kalau anda rasa nak atasi dan cegah gastrik daripada berulang (sebab seksa kan kena gastrik?? Saya tau la sebab saya pun pernah kena...), kita cuba dengan supplement Shaklee pulak 💪
Hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my

#TheVitaDivasFounder
#MYShakleeYouth ⠀⠀
#MYShakleeBeauty⠀⠀
#LookYoungerLonger
#VivixShaklee⠀⠀⠀⠀
#SRG #VDG
#SupermakBiz⠀⠀
#BazarPakNil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaJualShaklee
23 1 14 hours ago

Vivix mengandungi kandungan resveratrol dan polifenol yang tinggi. Menurut American Cancer Institute, resveratrol merupakan antioksidan yang sangat berkuasa. Ia mengurangkan pengaktifan NF kappa B, iaitu sejenis protein yang dikaitkan dengan pembentukan kanser dalam tubuh. Vivix membantu merencatkan pertumbuhan kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini ‘membunuh diri’ melalui proses apoptosis. Macam tu la serba sedikit macam mana Vivix membantu pesakit kanser. Tapi Vivix bukan ubat tau, dan bukan juga tonik ajaib yang menyembuhkan penyakit. Vivix ialah jus yang penuh dengan antioksidan yang sangat powerful. Bulan Ogos ni bulan Vivix. Memang promo Vivix yang ter-best sekali dalam tahun ni. 💜VIVIX (harga sebotol RM475) - ada PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon dengan harga RM8 sahaja 1. Beli 2, jimat 5% - harga promo RM902.50 (harga sebotol RM451.25) - boleh beli 1 PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon 2. Beli 6, FREE 1 - harga promo RM2,850 (harga sebotol RM407.15) - boleh beli 2 PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon Peminat Vivix mesti grab bulan ni! Nak order, boleh hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my #TheVitaDivasFounder #MYShakleeYouth ⠀⠀ #MYShakleeBeauty⠀⠀ #LookYoungerLonger #VivixShaklee⠀⠀⠀⠀ #SRG #VDG #SupermakBiz⠀⠀ #BazarPakNil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SayaJualShaklee

Vivix mengandungi kandungan resveratrol dan polifenol yang tinggi. Menurut American Cancer Institute, resveratrol merupakan antioksidan yang sangat berkuasa. Ia mengurangkan pengaktifan NF kappa B, iaitu sejenis protein yang dikaitkan dengan pembentukan kanser dalam tubuh. 
Vivix membantu merencatkan pertumbuhan kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini ‘membunuh diri’ melalui proses apoptosis.

Macam tu la serba sedikit macam mana Vivix membantu pesakit kanser. Tapi Vivix bukan ubat tau, dan bukan juga tonik ajaib yang menyembuhkan penyakit. Vivix ialah jus yang penuh dengan antioksidan yang sangat powerful.

Bulan Ogos ni bulan Vivix. Memang promo Vivix yang ter-best sekali dalam tahun ni. 💜VIVIX (harga sebotol RM475) - ada PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon dengan harga RM8 sahaja
1. Beli 2, jimat 5% - harga promo RM902.50 (harga sebotol RM451.25) - boleh beli 1 PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon
2. Beli 6, FREE 1 - harga promo RM2,850 (harga sebotol RM407.15) - boleh beli 2 PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon

Peminat Vivix mesti grab bulan ni! Nak order, boleh hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my

#TheVitaDivasFounder
#MYShakleeYouth ⠀⠀
#MYShakleeBeauty⠀⠀
#LookYoungerLonger
#VivixShaklee⠀⠀⠀⠀
#SRG #VDG
#SupermakBiz⠀⠀
#BazarPakNil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaJualShaklee
6 1 14 hours ago

Vivix mengandungi kandungan resveratrol dan polifenol yang tinggi. Menurut American Cancer Institute, resveratrol merupakan antioksidan yang sangat berkuasa. Ia mengurangkan pengaktifan NF kappa B, iaitu sejenis protein yang dikaitkan dengan pembentukan kanser dalam tubuh. Vivix membantu merencatkan pertumbuhan kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini ‘membunuh diri’ melalui proses apoptosis. Macam tu la serba sedikit macam mana Vivix membantu pesakit kanser. Tapi Vivix bukan ubat tau, dan bukan juga tonik ajaib yang menyembuhkan penyakit. Vivix ialah jus yang penuh dengan antioksidan yang sangat powerful. Bulan Ogos ni bulan Vivix. Memang promo Vivix yang ter-best sekali dalam tahun ni. 💜VIVIX (harga sebotol RM475) - ada PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon dengan harga RM8 sahaja 1. Beli 2, jimat 5% - harga promo RM902.50 (harga sebotol RM451.25) - boleh beli 1 PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon 2. Beli 6, FREE 1 - harga promo RM2,850 (harga sebotol RM407.15) - boleh beli 2 PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon Peminat Vivix mesti grab bulan ni! Nak order, boleh hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my #TheVitaDivasFounder #MYShakleeYouth ⠀⠀ #MYShakleeBeauty⠀⠀ #LookYoungerLonger #VivixShaklee⠀⠀⠀⠀ #SRG #VDG #SupermakBiz⠀⠀ #BazarPakNil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SayaJualShaklee

Vivix mengandungi kandungan resveratrol dan polifenol yang tinggi. Menurut American Cancer Institute, resveratrol merupakan antioksidan yang sangat berkuasa. Ia mengurangkan pengaktifan NF kappa B, iaitu sejenis protein yang dikaitkan dengan pembentukan kanser dalam tubuh. 
Vivix membantu merencatkan pertumbuhan kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini ‘membunuh diri’ melalui proses apoptosis.

Macam tu la serba sedikit macam mana Vivix membantu pesakit kanser. Tapi Vivix bukan ubat tau, dan bukan juga tonik ajaib yang menyembuhkan penyakit. Vivix ialah jus yang penuh dengan antioksidan yang sangat powerful.

Bulan Ogos ni bulan Vivix. Memang promo Vivix yang ter-best sekali dalam tahun ni. 💜VIVIX (harga sebotol RM475) - ada PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon dengan harga RM8 sahaja
1. Beli 2, jimat 5% - harga promo RM902.50 (harga sebotol RM451.25) - boleh beli 1 PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon
2. Beli 6, FREE 1 - harga promo RM2,850 (harga sebotol RM407.15) - boleh beli 2 PWP beg ekslusif Red Hot Cooler Bag + Vivix spoon

Peminat Vivix mesti grab bulan ni! Nak order, boleh hubungi Cik Leen di 012-436 4757 atau klik link ni ⤵️ http://azleensuhaimi.wasap.my

#TheVitaDivasFounder
#MYShakleeYouth ⠀⠀
#MYShakleeBeauty⠀⠀
#LookYoungerLonger
#VivixShaklee⠀⠀⠀⠀
#SRG #VDG
#SupermakBiz⠀⠀
#BazarPakNil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaCandeeShop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TheVitaDivas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TeamBonusGemuk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#IBB #PolluxBiz #PolluxInsta #PolluxFamily #ShakleePenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaGunaShaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SayaJualShaklee
1 0 14 hours ago

Dirgahayu republik Indonesia ke 73 victory!!! #HutRI73 #SRG #serong #ml #mlbb

Dirgahayu republik Indonesia ke 73 victory!!!
#HutRI73#SRG#serong#ml#mlbb
7 3 15 hours ago

Last few days to catch our Patrick Caulfield show — works include this cool and elegant ‘Black and White Café’ from 1973 🍷 . . . #PatrickCaulfield #Caulfield #FromReverieToReality #minimalist #simpleyetelegant #graphic #theeveryday #stilllife #wineglass #contemporaryart #art #prints #screenprint #rothko #collectprints #exhibition #gallery #london #simsreedgallery #SRG

Last few days to catch our Patrick Caulfield show — works include this cool and elegant ‘Black and White Café’ from 1973 🍷
.
.
.
#PatrickCaulfield #Caulfield #FromReverieToReality #minimalist #simpleyetelegant #graphic #theeveryday #stilllife #wineglass #contemporaryart #art #prints #screenprint #rothko #collectprints #exhibition #gallery #london #simsreedgallery #SRG
109 3 16 hours ago

#great #srg #roots #twc #soten #ssh #2005 #svågertorp #malmögraffiti #malmö

#great #srg #roots #twc #soten #ssh #2005 #svågertorp #malmögraffiti #malmö
46 2 16 hours ago

Ja-Mehrheiten für alle Vorlagen: Trotz Vorsprung der Ja-Lager ist bei den Abstimmungen vom kommenden 23. September noch alles offen. Die Meinungsbildung ist noch nicht abgeschlossen. #abst18 #abstimmungen #srg #umfrage

Ja-Mehrheiten für alle Vorlagen: Trotz Vorsprung der Ja-Lager ist bei den Abstimmungen vom kommenden 23. September noch alles offen. Die Meinungsbildung ist noch nicht abgeschlossen. #abst18 #abstimmungen #srg #umfrage
209 4 18 hours ago

食堂 多万里 @さいたま市大宮区(大宮駅東口) ワンタンメン ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg

食堂 多万里 @さいたま市大宮区(大宮駅東口)

ワンタンメン

ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg
41 0 20 hours ago

"Kemerdekaan hanyalah didapat dan dimiliki oleh bangsa yang jiwanya berkobar-kobar dengan tekad ‘Merdeka, merdeka atau mati& #039;!" - Ir.Soekarno - Dirgahayu Bangsaku ✊🇮🇩 ------------------ Batik Air || Boeing B737-8GP || PK-LBQ || SRG || Ahmad Yani International Airport || Semarang ----------------- #batikair #b737 #srg #pklbq #indonesianspotters #independenceday #freedom #ahmadyaniairport

"Kemerdekaan hanyalah didapat dan dimiliki oleh bangsa yang jiwanya berkobar-kobar dengan tekad ‘Merdeka, merdeka atau mati'!"
- Ir.Soekarno -
Dirgahayu Bangsaku ✊🇮🇩
------------------
Batik Air || Boeing B737-8GP || PK-LBQ || SRG || Ahmad Yani International Airport || Semarang
-----------------
#batikair #b737 #srg #pklbq #indonesianspotters #independenceday #freedom #ahmadyaniairport
43 0 20 hours ago

横浜らぁめん桜花@ さいたま市大宮区(大宮駅西口) KINGらぁめん(醤油) ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg

横浜らぁめん桜花@
さいたま市大宮区(大宮駅西口)

KINGらぁめん(醤油)

ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg
37 0 22 hours ago

蒙古タンメン中本@さいたま市大宮区(大宮駅東口) 味噌タンメン+チャーシュー丼(今はメニュー外) ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg

蒙古タンメン中本@さいたま市大宮区(大宮駅東口)

味噌タンメン+チャーシュー丼(今はメニュー外)

ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg
32 0 22 hours ago

Throw back with my OG’s🤡 #SRG

Throw back with my OG’s🤡 #SRG
43 0 23 hours ago

とんかつ熊さん大宮店@さいたま市大宮区(大宮駅東口) スタミナ味噌ラーメン ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg

とんかつ熊さん大宮店@さいたま市大宮区(大宮駅東口)

スタミナ味噌ラーメン

ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg
27 0 23 hours ago

Das erste mal die Prestige Dämmerung über der bonusgrenze geschafft. Dafür gab es eine leuchtende Aura und das Upgrade für den Sonnenwende Helm auf Meisterwerk. N🍦! 😅👍🏻 #shadowrecruitsgermany #srg #clan #destiny2 #dämmerung #nightfall #prestige #gaming #game #mmo #mmorpg #rpg

Das erste mal die Prestige Dämmerung über der bonusgrenze geschafft. Dafür gab es eine leuchtende Aura und das Upgrade für den Sonnenwende Helm auf Meisterwerk. N🍦! 😅👍🏻 #shadowrecruitsgermany #srg #clan #destiny2 #dämmerung #nightfall #prestige #gaming #game #mmo #mmorpg #rpg
9 0 16 August, 2018 21:22

Da bietet man ihm was an und er will es nicht. Typisch Titan 😅 #titan #forever #shadowrecruitsgermany #destiny2 #srg #turm #sonnenwende #clan #gaming #ps4 #playstation4 #game #rpg #mmo #mmorpg #bungie

Da bietet man ihm was an und er will es nicht. Typisch Titan 😅 #titan #forever #shadowrecruitsgermany #destiny2 #srg #turm #sonnenwende #clan #gaming #ps4 #playstation4 #game #rpg #mmo #mmorpg #bungie
12 0 16 August, 2018 21:19

Oxford Up & Running SRG - great running this evening - well done everyone #upandrunningoxford #srg #5k

Oxford Up & Running SRG - great running this evening - well done everyone #upandrunningoxford #srg #5k
11 0 16 August, 2018 20:40

Back with the gang👯‍♀️ . First club run back since my injury and it felt so good☺️ . I had missed the group support and inspiration - they’re great and had a lovely evening 🙌 . We were missing my favourite tonight @char_runs, but happy birthday lovely and can’t wait to see you soon 🎈 . Not a very long run tonight, but getting my fitness back gradually, in preparation for The Stragglers River Relay in September 🏃‍♀️ . . . . . . . . #lovetomove #ukrunchat #ukrunning #outdoors #running #runningmotivation #runninggirl #womensrunningcommunity #runninggroup #london #functionaltraining #groupexercise #myjourney #endurance #relay #river #support #happybirthday #runningbuddy #srg #run #dreambigrunlong #runnersworld #runnersofinstagram #exercise #health #outdoors

Back with the gang👯‍♀️
.
First club run back since my injury and it felt so good☺️
.
I had missed the group support and inspiration - they’re great and had a lovely evening 🙌
.
We were missing my favourite tonight @char_runs, but happy birthday lovely and can’t wait to see you soon 🎈
.
Not a very long run tonight, but getting my fitness back gradually, in preparation for The Stragglers River Relay in September 🏃‍♀️
.
.
.
.
.
.
.
.
#lovetomove #ukrunchat #ukrunning #outdoors #running #runningmotivation #runninggirl #womensrunningcommunity #runninggroup #london #functionaltraining #groupexercise #myjourney #endurance #relay #river #support #happybirthday #runningbuddy #srg #run #dreambigrunlong #runnersworld #runnersofinstagram #exercise #health #outdoors
88 3 16 August, 2018 20:16

Big mood 🖕🏾 #gambinofamily #SRG 🏆

Big mood 🖕🏾 #gambinofamily #SRG 🏆
35 0 16 August, 2018 18:53

Lounging at the beautiful @provision_dc! 💡 #14thstreet #SRG

Lounging at the beautiful @provision_dc! 💡 #14thstreet #SRG
166 2 16 August, 2018 17:00

Luke from Newcastle and Kat from Manchester (behind the camera) have been attending a cross Impellam Group training course today with our sister brands #chadwicknott and #Lorien - continuous development for all! #recruiterlife #lifeatsrg #srg

Luke from Newcastle and Kat from Manchester (behind the camera) have been attending a cross Impellam Group training course today with our sister brands #chadwicknott and #Lorien - continuous development for all! #recruiterlife #lifeatsrg #srg
10 3 16 August, 2018 15:08

Life is beautiful when you stay in an advanced & #039;Wellness Home& #039;. SRG& #039;s South Court is an advanced project with FOUR SIDE VENTILATION to help you live a fulfilling, healthy life! Only 30 flats left! Hurry! Located in Jaipur’s most promising area - Jagatpura, call 9610766666 and book your site visit today! #SRG #SouthCourt #Home #NewHome #Apartments #ShreeRamGroup #Lifestyle #Happiness #PremiumLiving #Luxury #Amenities #Wellness #Gym #Fitness #Health #HealthyLiving #Jagatpura #Jaipur #Family #Celebration #Happiness #WellnessHome #Wellbeing #Ventilation #FourSideOpen

Life is beautiful when you stay in an advanced 'Wellness Home'. SRG's South Court is an advanced project with FOUR SIDE VENTILATION to help you live a fulfilling, healthy life! Only 30 flats left! Hurry! Located in Jaipur’s most promising area - Jagatpura, call 9610766666 and book your site visit today! #SRG #SouthCourt #Home #NewHome #Apartments #ShreeRamGroup #Lifestyle #Happiness #PremiumLiving #Luxury #Amenities #Wellness #Gym #Fitness #Health #HealthyLiving #Jagatpura #Jaipur #Family #Celebration #Happiness #WellnessHome #Wellbeing #Ventilation #FourSideOpen
12 0 16 August, 2018 13:58

Pass by this Saturday and check out our new range of 2019 Husqvarna Motorcycles! They look even better in the flesh 😍 . Open 9am till 5pm 👌🏼 . #srg #husqvarna #husky #moto #mx #motocross #motox #dirtbike #dbk #bike #biker #bikelife #enduro #dubai #xdubai #sand #extreme #stunt #race #freeride #dunes #adventure #braap #rally #uae #street #dakar #Enduro #husky1903

Pass by this Saturday and check out our new range of 2019 Husqvarna Motorcycles! They look even better in the flesh 😍
.
Open 9am till 5pm 👌🏼
.
 #srg #husqvarna #husky #moto #mx #motocross #motox #dirtbike #dbk #bike #biker #bikelife #enduro #dubai #xdubai #sand #extreme #stunt #race #freeride #dunes #adventure #braap #rally #uae #street #dakar #Enduro #husky1903
125 0 16 August, 2018 13:41

Вчера в здании Торгово-промышленной палаты прошло очередное интереснейшее мероприятие, а именно мастер-класс Малики Турсуновой - "Навыки достижения целей". Являясь спонсорами данного мероприятия, по окончанию мастер-класса с радостью вручили Малике сертификат с 30% скидкой от нашего заботливого интерне-провайдера "Salom Telecom"! Ну а я в свою очередь, уже начал расписывать свои цели до 100 лет и пути их реализации!😉 #SalomTelecom #srg

Вчера в здании Торгово-промышленной палаты прошло очередное интереснейшее мероприятие, а именно мастер-класс Малики Турсуновой - "Навыки достижения целей". Являясь спонсорами данного мероприятия, по окончанию мастер-класса с радостью вручили Малике сертификат с 30% скидкой от нашего заботливого интерне-провайдера "Salom Telecom"! Ну а я в свою очередь, уже начал расписывать свои цели до 100 лет и пути их реализации!😉
#SalomTelecom #srg
58 2 16 August, 2018 13:15

Our ultimate mission: Show them how you are going to make their lives easier. #SRG

Our ultimate mission: Show them how you are going to make their lives easier. #SRG
48 0 16 August, 2018 12:15

#TBT to 2015 when @yokkaoproduced one of the coolest shorts ever to our gym. We look forward to bringing something new soon. #Yokkao #SRG #SRGThaiBoxingSydney #ThaiBoxingSydney #MuayThai #YokkaoTrainingCenter

#TBT to 2015 when @yokkao produced one of the coolest shorts ever to our gym. We look forward to bringing something new soon.
#Yokkao #SRG #SRGThaiBoxingSydney #ThaiBoxingSydney #MuayThai #YokkaoTrainingCenter
58 0 16 August, 2018 10:47

Corporate is emotionless.... I am corporate. #SRG CORPORATE

Corporate is emotionless.... I am corporate.
#SRG CORPORATE
54 1 16 August, 2018 10:33

Stay calm within the chaos.. 🎲 #peace #relax #mind #happiness #belive #SRG #picoftheday #mood #fitfam

Stay calm within the chaos.. 🎲
#peace #relax #mind
#happiness #belive #SRG
#picoftheday #mood #fitfam
73 0 16 August, 2018 10:26

Llawenydd heb ddiwedd. . . . . . . . . . . #vinyl #welsh #ycyrff #srg #cerdd #cymraeg

Llawenydd heb ddiwedd.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#vinyl #welsh #ycyrff #srg #cerdd #cymraeg
15 2 16 August, 2018 10:12

丸長 @ さいたま市北区(宮原駅) 半チャンつけ麺(つけ麺+半チャーハン) ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg

丸長 @ さいたま市北区(宮原駅) 
半チャンつけ麺(つけ麺+半チャーハン)

ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg
31 0 16 August, 2018 09:55

UNDER GROUND RAMEN 頑者 @ さいたま市中央区(さいたま新都心) まぜそば ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg

UNDER GROUND RAMEN 頑者 @ さいたま市中央区(さいたま新都心)

まぜそば

ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg
28 0 16 August, 2018 09:45

Gaus Consulting ⠀ Идея разработки логотипа пришла исходя из самого проекта. ⠀ Gaus Consulting - платформа, которая исключает посредников из цепочки между производителем и конечным покупателем автомобиля. Потребители получают новые автомобили дешевле, а автопроизводители получают удобный рынок для ведения торговли. ⠀ Логотип Gaus Consulting напоминает след протектора автомобильной покрышки. ⠀ #logo #emblem #font #typography #digital #srg #ico #bobrstudio #russia

Gaus Consulting
⠀
Идея разработки логотипа пришла исходя из самого проекта.
⠀
Gaus Consulting - платформа, которая исключает посредников из цепочки между производителем и конечным покупателем автомобиля. 
Потребители получают новые автомобили дешевле, а автопроизводители получают удобный рынок для ведения торговли.
⠀
Логотип Gaus Consulting напоминает след протектора автомобильной покрышки.
⠀
#logo #emblem #font #typography 
#digital #srg #ico #bobrstudio #russia
15 0 16 August, 2018 08:37

Brace yourself, people. Just few hours to go!! Get ready for the biggest garments expo in town. Surat Readymade Garments Expo 2018 is starting tomorrow 17th and 18th August, 2018 Time: 11 am - 8 pm Place: Avadh Utopia, Near Surat International Airport, Surat. #srg #readymadegarments #surat #fabrics #srg2018

Brace yourself, people. Just few hours to go!! Get ready for the biggest garments expo in town. Surat Readymade Garments Expo 2018 is starting tomorrow 17th and 18th August, 2018

Time: 11 am - 8 pm
Place: Avadh Utopia, Near Surat International Airport, Surat.

#srg #readymadegarments #surat #fabrics #srg2018
4 0 16 August, 2018 08:33

中華そば よしかわ 上尾店 @ 埼玉県上尾市 煮干しそば 白醤油 ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg

中華そば よしかわ 上尾店 @ 埼玉県上尾市

煮干しそば 白醤油

ラーメン #麺スタグラム #麺すたぐらむ #埼玉 #激ウマ #特別養護老人ホーム #特養 #施設長 #srg
31 0 16 August, 2018 08:26

¡Último jueves antes de vacaciones!🐷🚴🏻🥒☕️ *Os recordamos que Sweet Ride Gavà permanecerá cerrado por vacaciones del 20 de Agosto al 2 de Septiembre. #buenosdias #jueves #goodmorning #ganas #motivacion #cuadros #roadbike #disponible #available #dealer #stock #sweet #sweetride #sweetridegava #Gavà #centro #zonapeatonal #capdecreus #lailladegava #SRG #bike #bikeshop #lab #repair #mechanic #bikeworkshop #service #agosto #operativo

¡Último jueves antes de vacaciones!🐷🚴🏻🥒☕️ *Os recordamos que Sweet Ride Gavà permanecerá cerrado por vacaciones del 20 de Agosto al 2 de Septiembre. #buenosdias #jueves #goodmorning #ganas #motivacion #cuadros #roadbike #disponible #available #dealer #stock #sweet #sweetride #sweetridegava #Gavà #centro #zonapeatonal #capdecreus #lailladegava #SRG #bike #bikeshop #lab #repair #mechanic #bikeworkshop #service #agosto #operativo
45 0 16 August, 2018 06:55

New clip of my sister soon available on YouTube🤗🤗 Nouveau Clip de ma sœur bientôt disponible 🤗🤗 @keydya_srg- - #keydya #csm #champssurmarne #77 #srg #93 nouveausingle #kzk #carribean #soleil #sun #formyhaters #malyakush #chaleur #brotherandsisters #details #love #unity #family #2018

New clip of my sister soon available on YouTube🤗🤗
Nouveau Clip de ma sœur bientôt disponible 🤗🤗 @keydya_srg -
-

#keydya #csm #champssurmarne #77 #srg #93 nouveausingle #kzk #carribean #soleil #sun #formyhaters #malyakush #chaleur #brotherandsisters #details #love #unity #family #2018
22 3 14 August, 2018 17:20

#Rain #LPU #ThinkBIG #Monsoon #BeautifulLPUCampus-- #SrG--😎

#Rain #LPU #ThinkBIG #Monsoon #BeautifulLPUCampus--#SrG--😎
69 0 14 August, 2018 11:45

Top srg Posts

Special thanks to Officers Marsh and Gambino for finding our dog Lola over 2 miles away from our home and returning her personally to our home. #Pct121 #SRG #P.O.GAMBINO #P.O.MARSH

Special thanks to Officers Marsh and Gambino for finding our dog Lola over 2 miles away from our home and returning her personally to our home.
#Pct121 #SRG #P.O.GAMBINO #P.O.MARSH
209 16 12 June, 2018 19:34

@socialrestaurantgroupfamily! #SRG

@socialrestaurantgroup family! #SRG
159 3 28 June, 2018 19:26

Happy Fourth of July from the #SRG Family! Best mangers in town! 🇺🇸🎉🙌🏽

Happy Fourth of July from the #SRG Family! Best mangers in town! 🇺🇸🎉🙌🏽
125 6 5 July, 2018 00:53

Last few days to catch our Patrick Caulfield show — works include this cool and elegant ‘Black and White Café’ from 1973 🍷 . . . #PatrickCaulfield #Caulfield #FromReverieToReality #minimalist #simpleyetelegant #graphic #theeveryday #stilllife #wineglass #contemporaryart #art #prints #screenprint #rothko #collectprints #exhibition #gallery #london #simsreedgallery #SRG

Last few days to catch our Patrick Caulfield show — works include this cool and elegant ‘Black and White Café’ from 1973 🍷
.
.
.
#PatrickCaulfield #Caulfield #FromReverieToReality #minimalist #simpleyetelegant #graphic #theeveryday #stilllife #wineglass #contemporaryart #art #prints #screenprint #rothko #collectprints #exhibition #gallery #london #simsreedgallery #SRG
109 3 16 hours ago

#FYI "TITIK BERANGKAT KESADARAN"⠀ Pameran Artwork karya @ilalanghijau_⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Senin 13 Agustus - Minggu 19 Agustus 2018⠀⠀ Bertempat di @kedaiseekos.semarang⠀ Jl. Prof Soedarto 39 Tembalang, Semarang⠀⠀ ⠀⠀⠀ Didukung oleh :⠀ @dewan.kesenian.semarang @kedaiseekos.semarang @srg.cloth.ina @ensoimerch⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #PameranArtwork #Artwork #RoadToPazaarseni5 #PazaarSeni5 #PazaarSeni2018 #FreeFormAction #Dekase #DewanKesenianSemarang #Semarang #SemarangEvent #EventSemarang #AgendaSemarang #SRG #SRGcloth

#FYI
"TITIK BERANGKAT KESADARAN"⠀
Pameran Artwork karya @ilalanghijau_ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
Senin 13 Agustus - Minggu 19 Agustus 2018⠀⠀
Bertempat di @kedaiseekos.semarang⠀
Jl. Prof Soedarto 39 Tembalang, Semarang⠀⠀
⠀⠀⠀
Didukung oleh :⠀
@dewan.kesenian.semarang @kedaiseekos.semarang @srg.cloth.ina @ensoimerch⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#PameranArtwork #Artwork #RoadToPazaarseni5 #PazaarSeni5 #PazaarSeni2018 #FreeFormAction #Dekase #DewanKesenianSemarang #Semarang #SemarangEvent #EventSemarang #AgendaSemarang #SRG #SRGcloth
89 0 2 hours ago

Ja-Mehrheiten für alle Vorlagen: Trotz Vorsprung der Ja-Lager ist bei den Abstimmungen vom kommenden 23. September noch alles offen. Die Meinungsbildung ist noch nicht abgeschlossen. #abst18 #abstimmungen #srg #umfrage

Ja-Mehrheiten für alle Vorlagen: Trotz Vorsprung der Ja-Lager ist bei den Abstimmungen vom kommenden 23. September noch alles offen. Die Meinungsbildung ist noch nicht abgeschlossen. #abst18 #abstimmungen #srg #umfrage
209 4 18 hours ago

All the boys! Happy birthday to @jpmoussacheers to another great year! #MoreLife 🎉 #SRG

All the boys! Happy birthday to @jpmoussa cheers to another great year! #MoreLife 🎉 #SRG
153 7 26 July, 2018 02:26