Search Hashtag & User

#mxhelmets Instagram Story & Photos & Videos

mxhelmets - 521 posts

Latest #mxhelmets Posts

ACERBIS FRAME PROTECTOR X-GRIP CRF250 L/M 2013-2018 RM235 RM235 RM235 ready stock ni Nego Negro Nego Negro Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

ACERBIS FRAME PROTECTOR X-GRIP CRF250 L/M 2013-2018
RM235 RM235 RM235
ready stock ni 
Nego Negro Nego Negro
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
92 4 15 August, 2018 04:23

Gear up with confidence and stay cool this summer with the CTR Vest. Check out www.evssports.com to learn more. #evs #evssports. #weareprotection #mxhelmets

Gear up with confidence and stay cool this summer with the CTR Vest. Check out www.evssports.com to learn more.

#evs #evssports. #weareprotection #mxhelmets
6 1 14 August, 2018 03:00

🔥🔥SHOT MX HELMETS🔥🔥 AVAILABLE TO ORDER DROP US A MESSAGE OR RING FOR MORE INFO... PLEASE LIKE AND SHARE. #merciapitbikes #mx #mxhelmets #shot #followus #new

🔥🔥SHOT MX HELMETS🔥🔥 AVAILABLE TO ORDER

DROP US A MESSAGE OR RING FOR MORE INFO... PLEASE LIKE AND SHARE.

#merciapitbikes
#mx
#mxhelmets
#shot
#followus
#new
2 1 13 August, 2018 21:23

"Difficult roads⛈️🌪️🛣️ often Lead to beautiful destinations😍" Our proud member @tomvmaliyekelon his bae, the baby CBR 👑 Featured:Studds MX helmet available @helmetologistThrissur #helmetologist #thrissur #helmet #helmetshop #thrissurgram #helmetstories #studds #studdshelmet #mxhelmets #motocrosshelmets #green #life #cbr #cbr150r #honda #mx #lifestyle #natural #naturephotography #bikerlife #bikerlook #safetygear #safety #offroad #bikelife #ridersofthrissur #ride #trip #tripping #naturelove #life @studdshelmets

"Difficult roads⛈️🌪️🛣️ often Lead to beautiful destinations😍" Our proud member @tomvmaliyekel on his bae, the baby CBR 👑 Featured:Studds MX helmet available @helmetologist
Thrissur
#helmetologist #thrissur #helmet #helmetshop #thrissurgram #helmetstories #studds #studdshelmet #mxhelmets #motocrosshelmets #green #life #cbr #cbr150r #honda #mx #lifestyle #natural #naturephotography #bikerlife #bikerlook #safetygear #safety #offroad #bikelife #ridersofthrissur #ride #trip #tripping #naturelove #life 
@studdshelmets
120 1 10 August, 2018 17:50

New RXT Zeneth helmets in stock @coffscitymotofor only $99 ...come in and see the new range today #rxt #zeneth #mxhelmets

New RXT Zeneth helmets in stock @coffscitymoto for only $99 ...come in and see the new range today #rxt #zeneth #mxhelmets
16 0 3 August, 2018 22:30

Hai semua!!!stock boot promotion sampai lagi,,ini shipment kedua,,tak semua saiz yang ada dan tak banyak,siapa cepat dia dapat. harga yg kali ni berubah sikit jadi harga rm550net no nego rm550net no nego Rm550net no nego Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😜😜😜 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Hai semua!!!stock boot promotion sampai lagi,,ini shipment kedua,,tak semua saiz yang ada dan tak banyak,siapa cepat dia dapat.
harga yg kali ni berubah sikit jadi harga
 rm550net no nego rm550net no nego
Rm550net no nego
Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😜😜😜
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
160 5 1 August, 2018 09:22

Hai semua!!!stock boot promotion sampai lagi,,ini shipment kedua,,tak semua saiz yang ada dan tak banyak,siapa cepat dia dapat,kjap lagi tunggu next post punya gambar ye,,harga yg kali ni berubah sikit jadi harga rm550net no nego rm550net no nego Rm550net no nego Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😜😜😜 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Hai semua!!!stock boot promotion sampai lagi,,ini shipment kedua,,tak semua saiz yang ada dan tak banyak,siapa cepat dia dapat,kjap lagi tunggu next post punya gambar ye,,harga yg kali ni berubah sikit jadi harga
 rm550net no nego rm550net no nego
Rm550net no nego
Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😜😜😜
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
136 1 1 August, 2018 09:19

Hai salam 🤝🤝🤝 semua!!!! ready stock ni mai2. semua ori2 belake. Baru tak perpinau mate muke semua nt bila ride kan -GOGGLES-SOCK-GLOVE-GOGGLE CASE-REPLACEMENT PART- harga bermula dari rm55 bawa ke atas ya. Nego Negro Nego Negro Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Hai salam 🤝🤝🤝 semua!!!! ready stock ni mai2.
semua ori2 belake.
Baru tak perpinau mate muke semua nt bila ride kan
-GOGGLES-SOCK-GLOVE-GOGGLE CASE-REPLACEMENT PART-
harga bermula dari rm55 bawa ke atas ya.
Nego Negro Nego Negro
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
172 14 25 July, 2018 06:14

Hai brother2,Sister2,Uncle2 n Auntie2, Stock DRC Lift Stand dah sampai lagi ni. Kan mudah kerja nak cuci,nak service nk godek2 moto dekat ruma kalau ada benda alah ni kan,,bila kita park moto atas ni suspensions pon tak stress n moto pon nampak sado je, Sejok mate memandangkan Rm440 Rm440 Rm440 Nego Negro Nego Negro Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Hai brother2,Sister2,Uncle2 n Auntie2, Stock DRC Lift Stand dah sampai lagi ni.
Kan mudah kerja nak cuci,nak service nk godek2 moto dekat ruma kalau ada benda alah ni kan,,bila kita park moto atas ni suspensions pon tak stress n moto pon nampak sado je,
Sejok mate memandangkan
Rm440 Rm440 Rm440
Nego Negro Nego Negro
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
110 0 21 hours ago

Proformance aluminium ramp is back in our store. Made from lightweight aluminium with sturdy design and quality finishing. Foldable design for portability yet easy storage. Mounting bikes wouldnt be more easier than than this Rm520 Rm520 Rm520 Nego Negro Nego Negro Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Proformance aluminium ramp is back in our store. Made from lightweight aluminium with sturdy design and quality finishing. Foldable design for portability yet easy storage. Mounting bikes wouldnt be more easier than than this
Rm520 Rm520 Rm520
Nego Negro Nego Negro
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
91 0 11 July, 2018 07:42

ALPINESTARS MX19 NOW IN-STORE! 🏆 WIN WITH US 🏆 Simply purchase ANY Alpinestars MX19 items for your chance to WIN 1 of 4 TOBY PRICE hand-signed jerseys OR purchase any YOUTH Alpinestars MX19 items for the chance to WIN 1 x custom youth gear set & 1 x custom sticker kit for your bike! Ask our friendly in-store teams for more information! In-store competition only! Ends 31st July 18. Full Ts&Cs on our website.

ALPINESTARS MX19 NOW IN-STORE! 🏆 WIN WITH US 🏆 Simply purchase ANY Alpinestars MX19 items for your chance to WIN 1 of 4 TOBY PRICE hand-signed jerseys OR purchase any YOUTH Alpinestars MX19 items for the chance to WIN 1 x custom youth gear set & 1 x custom sticker kit for your bike! Ask our friendly in-store teams for more information! In-store competition only! Ends 31st July 18. Full Ts&Cs on our website.
45 3 11 July, 2018 06:13

Troy Lee Designs SE4 2018! Only $649.00 and free shipping in the US. #mxhelmets #troyleedesigns #adidasmx #motocross #supercross #dirtbikes #perrismx2 #milestonemx #glenhelenraceway

Troy Lee Designs SE4 2018!
Only $649.00 and free shipping in the US. #mxhelmets #troyleedesigns #adidasmx #motocross #supercross #dirtbikes #perrismx2 #milestonemx #glenhelenraceway
213 7 10 July, 2018 21:41

New adult helmets arrived today @coffscitymoto- some really awesome colour options in the @foxracingaustraliarange.... these will not last long✊ #coffsharbour #motorcyclesuperstore #mxhelmets

New adult helmets arrived today @coffscitymoto - some really awesome colour options in the @foxracingaustralia range.... these will not last long✊#coffsharbour #motorcyclesuperstore #mxhelmets
33 0 5 July, 2018 08:46

Nin dia sambungan episod acerbis boot x-team model terbaru harga asal dekat2 rm800 tp untuk shipment yg ni kita bg harga promo rm490 net no nego2 sila Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Nin dia sambungan episod acerbis boot x-team model terbaru harga asal dekat2 rm800 tp untuk shipment yg ni kita bg harga promo rm490 net no nego2 sila
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
90 1 23 June, 2018 06:40

Last week sebelom raya kita dah buat promo sebelum raya kan,so ni stock dah sampai kita buat lagi promo boot acerbis x-team model terbaru harga asal dekat2 rm800 tp untuk shipment yg ni kita bg harga promo rm490 net no nego2 sila usha next post ada lagi gambar boots x-team Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Last week sebelom raya kita dah buat promo sebelum raya kan,so ni stock dah sampai kita buat lagi promo boot acerbis x-team model terbaru harga asal dekat2 rm800 tp untuk shipment yg ni kita bg harga promo rm490 net no nego2 sila usha next post ada lagi gambar boots x-team
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
118 5 23 June, 2018 05:53

Яркий кроссовый шлем от Suomy 🌈 в наличии в салоне. Наш адрес: Петропавловская Борщаговка, ул. Петропавловская 22а #ardamotohonda #ardamoto #helmets #motocross #mx #suomyhelmets #suomy #mxhelmets #mps #motolife #motopitstopservice #motopitstop #мотоэкип #мотошлем #мотосалон #ардамото

Яркий кроссовый шлем от Suomy 🌈 в наличии в салоне. Наш адрес: Петропавловская Борщаговка, ул. Петропавловская 22а #ardamotohonda #ardamoto #helmets #motocross #mx #suomyhelmets #suomy #mxhelmets #mps #motolife #motopitstopservice #motopitstop #мотоэкип #мотошлем #мотосалон #ардамото
23 0 21 June, 2018 06:45

Hai guys!!!dengan kesempatan ini kami dari holeshotmxstore & holeshotmotowear ingin mengucapkan selamat hari raya!!!maaf zahir&batin!!!kami akan bermula berniaga pada hari khamis depan (21/6/2018) Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Hai guys!!!dengan kesempatan ini kami dari holeshotmxstore & holeshotmotowear ingin mengucapkan selamat hari raya!!!maaf zahir&batin!!!kami akan bermula berniaga pada hari khamis depan (21/6/2018)
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
87 0 14 June, 2018 18:55

• • Nous sommes maintenant dépositaires des casques de Motocross Bell 🛎 • • #bellhelmets #motocross #mxhelmets #mxlife @bell_powersports

•
•
Nous sommes maintenant dépositaires des casques de Motocross Bell 🛎 •
•
#bellhelmets #motocross #mxhelmets #mxlife @bell_powersports
115 1 11 June, 2018 14:38

there is a born Shot baby #TYLER 🇳🇱 #shotracegear #mxhelmets #baby #bornbaby #kawasaki #hvmparts

there is a born Shot baby #TYLER 🇳🇱 #shotracegear #mxhelmets #baby #bornbaby #kawasaki #hvmparts
40 1 10 June, 2018 17:25

STOCK RAYA SUDAH MARI!!!!nak beli T’shirt raya spek mata raya boleh mai datang kedai kami @holeshotmxstore@holeshotmotoweardi shah alam,jangan pm call atau WhatsApp je terus lebih pantas,,habis saiz kami tak dapat bantu,siapa cepat dia dapat💪💪💪 Bulan puasa kami tutup awal isnin-jumaat 6pm tutup,sabtu lagi awal 4.00pm tutup,ahad tak buka lansung😉 Harga dari puluh2 ringgit hingga ke ribu2 ringgit pasti original😘 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

STOCK RAYA SUDAH MARI!!!!nak beli T’shirt raya spek mata raya boleh mai datang kedai kami @holeshotmxstore @holeshotmotowear di shah alam,jangan pm call atau WhatsApp je terus lebih pantas,,habis saiz kami tak dapat bantu,siapa cepat dia dapat💪💪💪 Bulan puasa kami tutup awal isnin-jumaat 6pm tutup,sabtu lagi awal 4.00pm tutup,ahad tak buka lansung😉
Harga dari puluh2 ringgit hingga ke ribu2 ringgit pasti original😘
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
171 10 30 May, 2018 05:30

Nouveau casque SHOEI VFX-WR est dispo chez Workshop ! Tout comme les nouveaux masques VUE de chez @foxracingeurope! Venez voir ça de plus prêt en magasin 👌🏻 #shoei #shoeihelmets #helmets #mxhelmets #vuegoggles #vue #fox #foxhead #foxracing #foxmoto #vfx #vfxw #vfxwr #white #black #casque #lunettes #masque #mx #motocross #supercross #ride #moto #motox

Nouveau casque SHOEI VFX-WR est dispo chez Workshop ! Tout comme les nouveaux masques VUE de chez @foxracingeurope ! Venez voir ça de plus prêt en magasin 👌🏻 #shoei #shoeihelmets #helmets #mxhelmets #vuegoggles #vue #fox #foxhead #foxracing #foxmoto #vfx #vfxw #vfxwr #white #black #casque #lunettes #masque #mx #motocross #supercross #ride #moto #motox
81 3 23 May, 2018 13:45

ACERBIS SILENCER END CAP EXHAUST PLUG FOR MOTOCROSS/ENDURO SESUAI KEPADE SESIAPA YG MEMENTINGKAN PENJAGAAN RAPI PADA JENTERA MASING-MASING💪 HARGA RM55 RM55 RM55 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

ACERBIS SILENCER END CAP EXHAUST PLUG FOR MOTOCROSS/ENDURO 
SESUAI KEPADE SESIAPA YG MEMENTINGKAN PENJAGAAN RAPI PADA JENTERA MASING-MASING💪
HARGA RM55 RM55 RM55
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
100 1 21 May, 2018 07:35

Airoh Twist helmets back in stock! Get yours at GO-MX. Shop in store & online | Free delivery in SA. @airohhelmets #airoh #twist #rockstarenergydrink #rockstarenergy #cairolimantova #cairoliqatar #ironblue #motocross #mxhelmets #gomx #liveitrideitwearit

Airoh Twist helmets back in stock! Get yours at GO-MX.

Shop in store & online | Free delivery in SA.

@airohhelmets #airoh #twist #rockstarenergydrink #rockstarenergy #cairolimantova #cairoliqatar #ironblue #motocross #mxhelmets #gomx #liveitrideitwearit
62 1 12 hours ago

-TAJUK- PLASTIK HITAM Dengan ini kami sekeluarga dari @holeshotmotowear@holeshotmxstoremengucap kan selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia ini dengan berpuasa tanpa plastik hitam dan penuhkan ramadhan anda bersame amal ibadat yg berbaloi ye geng,,, -NOTA PENTING- Juga ada sedikit perubahan jadual operasi kami ya, Kami akan beroperasi dari isnin➡️sabtu 10.00am➡️6.00pm Ahad➡️TUTUP Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

-TAJUK- PLASTIK HITAM
Dengan ini kami sekeluarga dari @holeshotmotowear @holeshotmxstore mengucap kan selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia ini dengan berpuasa tanpa plastik hitam dan penuhkan ramadhan anda bersame amal ibadat yg berbaloi ye geng,,,
-NOTA PENTING-
Juga ada sedikit perubahan jadual operasi kami ya,
Kami akan beroperasi dari isnin➡️sabtu 10.00am➡️6.00pm 
Ahad➡️TUTUP 
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
106 0 18 hours ago

ACERBIS NECK COLLAR -RINGAN DAN MUDAH UNTUK DIGUNAKAN -DAPAT MENGURANG RISIKO INJURY PADA LEHER COLLAR BONE PRICE RM235 RM235 RM235 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

ACERBIS NECK COLLAR
-RINGAN DAN MUDAH UNTUK DIGUNAKAN
-DAPAT MENGURANG RISIKO INJURY PADA LEHER COLLAR BONE
PRICE RM235 RM235 RM235
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
174 2 15 May, 2018 06:18

Hai guys!!! We are open today!!!! Semangat baru yg fresh pada permulaan minggu ni,,cuti panjang sudah habis bradddaaaa😉😉 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

Hai guys!!! We are open today!!!! Semangat baru yg fresh pada permulaan minggu ni,,cuti panjang sudah habis bradddaaaa😉😉
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
136 0 14 May, 2018 02:52

EVS 2018 Helmet colour. #motocross #mx #mxhelmets #motocrosshelmets #evs @evssports

EVS 2018 Helmet colour. #motocross #mx #mxhelmets #motocrosshelmets #evs 
@evssports
19 1 13 May, 2018 10:16

ACERBIS SHOE/BOOT RAIN RAIN COVER NI SANGAT SESUAI PADA GENG ADVENTURE DAN KEGUNAAN HARIAN NI,SO LEPAS NI TAK DE KOTOR OR BEKICAP KASOT KORANG KAN😉😉 -WATERPROOF -REFLECTOR POINT SELAMAT MENGUNDI RAKYAT MALAYSIA 🇲🇾 HARGA RM205 RM205 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

ACERBIS SHOE/BOOT RAIN RAIN COVER NI SANGAT SESUAI PADA GENG ADVENTURE DAN KEGUNAAN HARIAN NI,SO LEPAS NI TAK DE KOTOR OR BEKICAP KASOT KORANG KAN😉😉
-WATERPROOF -REFLECTOR POINT
SELAMAT MENGUNDI RAKYAT MALAYSIA 🇲🇾 HARGA RM205 RM205
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
79 1 9 May, 2018 05:17

ACERBIS SHORT FORK SEAL COVER Ape kegunaan benda ni??? Benda ni untuk mengurang kan risiko fork seal koyak dan bocor ni,,,cegah sebelum turlambat ye,,,nanti kalau dah bocor sangap la dekat ruma sorang2👅👅👅 Harga RM115 RM115 RM115 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

ACERBIS SHORT FORK SEAL COVER
Ape kegunaan benda ni???
Benda ni untuk mengurang kan risiko fork seal koyak dan bocor ni,,,cegah sebelum turlambat ye,,,nanti kalau dah bocor sangap la dekat ruma sorang2👅👅👅
Harga
RM115 RM115 RM115
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
96 2 7 May, 2018 07:03

ACERBIS SILENCER PROTECTION👍 -Meterial: Rubber yg sangat berkualiti -Maximum working temperature 200* Harga benda ni RM175 je RM175 je RM175 je. Tak de la becalar atau terkopak Silencer bile jatuh kan,,korang nak beli silencer baru ke korang nak beli silincer protector??? Harga jaoh beza tu,,renung2 kan la ye🤔 4t dan 2t sama pakai tak ada masalah Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

ACERBIS SILENCER PROTECTION👍
-Meterial: Rubber yg sangat berkualiti
-Maximum working temperature 200*
Harga benda ni RM175 je RM175 je RM175 je.
Tak de la becalar atau terkopak Silencer bile jatuh kan,,korang nak beli silencer baru ke korang nak beli silincer protector???
Harga jaoh beza tu,,renung2 kan la ye🤔
4t dan 2t sama pakai tak ada masalah
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
77 1 2 May, 2018 06:44

The Thor Pulse line delivers functional performance at an incredible value. Designed as the workhorse of the line-up, Pulse gear is built tough with abrasion resistant materials to withstand the test of time. Both the pant and jersey are designed from the ground up with a tailored chassis to minimize excess material and provide an exceptional fit. Wherever your ride takes you, Pulse& #039;s race inspired design will endure the elements with class-leading performance and style. Coming Soon! at @wwwmotorhelmetsOnline Store #thormx #mxhelmets #mxpants #mxjerseys #motorrad #dirtbike #enduro #motocross #motorcycle #wwwmotorhelmets #racewear #thorracing

The Thor Pulse line delivers functional performance at an incredible value. Designed as the workhorse of the line-up, Pulse gear is built tough with abrasion resistant materials to withstand the test of time. Both the pant and jersey are designed from the ground up with a tailored chassis to minimize excess material and provide an exceptional fit. Wherever your ride takes you, Pulse's race inspired design will endure the elements with class-leading performance and style.

Coming Soon! at @wwwmotorhelmets Online Store

#thormx #mxhelmets #mxpants #mxjerseys #motorrad #dirtbike #enduro #motocross #motorcycle #wwwmotorhelmets #racewear #thorracing
26 0 2 May, 2018 02:41

We are closed today!! Isnin kita on mcm biase semula ya😘😘 Setiap bulan kami akan ada 1 kali cuti pada hari sabtu untuk kami join mana2 event ya bg can la sikit🤙🤙🤙 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

We are closed today!!
Isnin kita on mcm biase semula ya😘😘
Setiap bulan kami akan ada 1 kali cuti pada hari sabtu untuk kami join mana2 event ya bg can la sikit🤙🤙🤙
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
114 1 28 April, 2018 07:25

kepada geng2 basikal semua boleh ready kan 💰💳 banyak2!!!!nanti kita shoping dekat @agsmtbya!!bukan je jual barang tapi siap ada 🚲 wash n 🚲 service!!Dalam masa terdekat ni akan ada official launch,,stay tune😘😘 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

kepada geng2 basikal semua boleh ready kan 💰💳 banyak2!!!!nanti kita shoping dekat @agsmtb ya!!bukan je jual barang tapi siap ada 🚲 wash n 🚲 service!!Dalam masa terdekat ni akan ada official launch,,stay tune😘😘
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
99 3 27 April, 2018 11:31

ACERBIS ACQUA DRINK BAG 2L SESUAI PADA GENG ENDURO DAN SEBARANG AKTIVITI OUT DOOR,,KAPASITI AIR 2 LITER(sangat slim bila di pakai),DIA ADA 1 COMPARTMENT BAHAGIAN LUAR UNTUK LETAK SPARE TOOL ATAU APA YG SESUAI,, PENTING BENDE ALAH NI OI,,,BIAR PUTUS CINTA JANGAN PUTUS AIR,,,PUTUS AIR MEMANG BEKICAP NANTI😂😂😂HILANG MATE HITAM DIBUAT NYE NANTI😂😂😂 RM255 RM255 RM255 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

ACERBIS ACQUA DRINK BAG 2L
SESUAI PADA GENG ENDURO DAN SEBARANG AKTIVITI OUT DOOR,,KAPASITI AIR 2 LITER(sangat slim bila di pakai),DIA ADA 1 COMPARTMENT BAHAGIAN LUAR UNTUK LETAK SPARE TOOL ATAU APA YG SESUAI,,
PENTING BENDE ALAH NI OI,,,BIAR PUTUS CINTA JANGAN PUTUS AIR,,,PUTUS AIR MEMANG BEKICAP NANTI😂😂😂HILANG MATE HITAM DIBUAT NYE NANTI😂😂😂
RM255 RM255 RM255
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
139 1 27 April, 2018 07:46

Hai 👋👋👋 hari ni kita nak bagi 20% off untuk evs r4 Neck Support ini bukan semata2 jaga leher je,dia mengurang kan risiko untuk patah collar bone ni,ramai yg tak perasan penting nye neck support ni,,,bila tak kene tak pe,,tapi bile dah kene baru terfikir ada duet pon tak guna kan,kita ni main moto hujung minggu biar la hari isnin tu boleh pergi keje mcm biase kan😉 RM460 RM460 RM460 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

Hai 👋👋👋
hari ni kita nak bagi 20% off untuk evs r4 Neck Support
ini bukan semata2 jaga leher je,dia mengurang kan risiko untuk patah collar bone ni,ramai yg tak perasan penting nye neck support ni,,,bila tak kene tak pe,,tapi bile dah kene baru terfikir ada duet pon tak guna kan,kita ni main moto hujung minggu biar la hari isnin tu boleh pergi keje mcm biase kan😉
RM460 RM460 RM460
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
79 2 24 April, 2018 04:46

Hari ni dah jumaat esok dah sabtu boleh start braapp kan,,so untuk penglihatan yang indah ketika brapp boleh la lekat kan goggle 100% ni dekat muke anda sekalian ya👍👍👍 Pakej Complete 1 nose guard,1 mirror lens,1 clear lens dan 20 tear off/10 tear off Price RM355 RM355 RM355 RM355 NEGO NEGO NEGO NEGO NEGO Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

Hari ni dah jumaat esok dah sabtu boleh start braapp kan,,so untuk penglihatan yang indah ketika brapp boleh la lekat kan goggle 100% ni dekat muke anda sekalian ya👍👍👍
Pakej Complete  1 nose guard,1 mirror lens,1 clear lens dan 20 tear off/10 tear off 
Price RM355 RM355 RM355 RM355 NEGO NEGO NEGO NEGO NEGO
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
109 1 20 April, 2018 08:34

Authenticity will protect you hand🤙🤙🤙 Gaya mutu keunggulan💪 Harga start dari RM97 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

Authenticity will protect you hand🤙🤙🤙
Gaya mutu keunggulan💪
Harga start dari RM97 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
202 11 18 April, 2018 06:24

New #youth #mxhelmets just arrived @coffscitymotostarting from $80 #foxracing #rxt #flyracing #oneal #thh #motorcyclesuperstore

New #youth #mxhelmets just arrived @coffscitymoto starting from $80 #foxracing #rxt #flyracing #oneal #thh #motorcyclesuperstore
25 3 17 April, 2018 03:31

ACERBIS IMPACT EVO 3.0 FLUO YELLOW/BLUE Ini sesuai untuk penjagaan lutut,bayangkan kalau anda tidak mempunyai lutut,tak ke mcm kayu kaki tu bile berjalan😂,,so dah ada lutut tu kan jage la sebaik2 nye ye🎉🎉🎉 PRICE RM385 PRICE RM385 PRICE RM385 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

ACERBIS IMPACT EVO 3.0 FLUO YELLOW/BLUE 
Ini sesuai untuk penjagaan lutut,bayangkan kalau anda tidak mempunyai lutut,tak ke mcm kayu kaki tu bile berjalan😂,,so dah ada lutut tu kan jage la sebaik2 nye ye🎉🎉🎉
PRICE RM385 PRICE RM385 PRICE RM385 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
97 0 23 hours ago

Hai guys!!!!! Ready Stock At @holeshotmxstore!!! GRAB NOW!!!!!!!!!!!! RM1640 RM1640 RM1640 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #malaysia #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

Hai guys!!!!!
Ready Stock At @holeshotmxstore !!!
GRAB NOW!!!!!!!!!!!! RM1640
RM1640
RM1640
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam 
#malaysia 
#ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
79 0 12 April, 2018 06:16

Hello 👋 everybody!!!!! Stock helmet dah masuk!!! Harga start dari rm395 bawa ke atas ya boleh roger number di bawah --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

Hello 👋 everybody!!!!!
Stock helmet dah masuk!!!
Harga start dari rm395 bawa ke atas ya boleh roger number di bawah
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
148 2 11 April, 2018 06:54

Acerbis Boot youth/Adult just arrived at our shop Price RM955-RM1640 NEGO --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt

Acerbis Boot youth/Adult just arrived at our shop 
Price RM955-RM1640 NEGO
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirt
173 3 10 April, 2018 07:18

Ahaaaaai... mencilaaak lg helmku😍😍 berkat tangan2 trampil si @alaaladetailingniiih juosss... di coating pula..beuuuh sengadalawan daaah😜😜😜 . . #nolan #nolann53 #helmetslovers #trailhelmet #mxhelmets #cish #cibinongspeedhouse #motocross #indonesiahelmet #helmetloversdepok

Ahaaaaai... mencilaaak lg helmku😍😍 berkat tangan2 trampil si @alaaladetailing niiih juosss... di coating pula..beuuuh sengadalawan daaah😜😜😜
.
.
#nolan #nolann53 #helmetslovers #trailhelmet #mxhelmets #cish #cibinongspeedhouse #motocross #indonesiahelmet #helmetloversdepok
82 11 3 April, 2018 23:57

SOLDOUT ALHAMDULILLAH TERIMAKASIH Jual bahan Snail MX 310 supermoto single visor, harga 150 #endurohelmet #mxhelmets #supermotohelmet #helmtrill #helmcross #helmjadoelindonesia #wawanbondo #soldout

SOLDOUT ALHAMDULILLAH TERIMAKASIH 
Jual bahan Snail MX 310 supermoto single visor, harga 150
#endurohelmet #mxhelmets #supermotohelmet #helmtrill #helmcross #helmjadoelindonesia #wawanbondo #soldout
17 0 3 April, 2018 03:33

Come check out the new AFX Helmets! Starting at $89.95! #afx #afxhelmets #mxhelmets @afxhelmets #outridermotorsports #bonsallca

Come check out the new AFX Helmets! Starting at $89.95! 
#afx #afxhelmets #mxhelmets @afxhelmets #outridermotorsports #bonsallca
10 1 29 March, 2018 19:27

Top mxhelmets Posts

Troy Lee Designs SE4 2018! Only $649.00 and free shipping in the US. #mxhelmets #troyleedesigns #adidasmx #motocross #supercross #dirtbikes #perrismx2 #milestonemx #glenhelenraceway

Troy Lee Designs SE4 2018!
Only $649.00 and free shipping in the US. #mxhelmets #troyleedesigns #adidasmx #motocross #supercross #dirtbikes #perrismx2 #milestonemx #glenhelenraceway
213 7 10 July, 2018 21:41

Hai semua!!!stock boot promotion sampai lagi,,ini shipment kedua,,tak semua saiz yang ada dan tak banyak,siapa cepat dia dapat. harga yg kali ni berubah sikit jadi harga rm550net no nego rm550net no nego Rm550net no nego Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😜😜😜 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Hai semua!!!stock boot promotion sampai lagi,,ini shipment kedua,,tak semua saiz yang ada dan tak banyak,siapa cepat dia dapat.
harga yg kali ni berubah sikit jadi harga
 rm550net no nego rm550net no nego
Rm550net no nego
Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😜😜😜
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
160 5 1 August, 2018 09:22

"Difficult roads⛈️🌪️🛣️ often Lead to beautiful destinations😍" Our proud member @tomvmaliyekelon his bae, the baby CBR 👑 Featured:Studds MX helmet available @helmetologistThrissur #helmetologist #thrissur #helmet #helmetshop #thrissurgram #helmetstories #studds #studdshelmet #mxhelmets #motocrosshelmets #green #life #cbr #cbr150r #honda #mx #lifestyle #natural #naturephotography #bikerlife #bikerlook #safetygear #safety #offroad #bikelife #ridersofthrissur #ride #trip #tripping #naturelove #life @studdshelmets

"Difficult roads⛈️🌪️🛣️ often Lead to beautiful destinations😍" Our proud member @tomvmaliyekel on his bae, the baby CBR 👑 Featured:Studds MX helmet available @helmetologist
Thrissur
#helmetologist #thrissur #helmet #helmetshop #thrissurgram #helmetstories #studds #studdshelmet #mxhelmets #motocrosshelmets #green #life #cbr #cbr150r #honda #mx #lifestyle #natural #naturephotography #bikerlife #bikerlook #safetygear #safety #offroad #bikelife #ridersofthrissur #ride #trip #tripping #naturelove #life 
@studdshelmets
120 1 10 August, 2018 17:50

@bell_powersports@sevenmx_sz L , bagian blakang lecet karena terjatuh. Selebihnya spt baru. IDR : 3.750.000,- ------------------------------------- #bjm_jepara #bellhelmets #motocross #seven #supercross #powertrack #grasstrack #enduro #mxhelmets #racing #bursa2nd #speedshop #onlineshop #jepara

@bell_powersports @sevenmx_ sz L , bagian blakang lecet karena terjatuh. Selebihnya spt baru. 
IDR : 3.750.000,-
-------------------------------------
#bjm_jepara
#bellhelmets 
#motocross
#seven 
#supercross
#powertrack
#grasstrack
#enduro
#mxhelmets
#racing
#bursa2nd
#speedshop
#onlineshop
#jepara
213 0 6 February, 2018 02:13

• • Nous sommes maintenant dépositaires des casques de Motocross Bell 🛎 • • #bellhelmets #motocross #mxhelmets #mxlife @bell_powersports

•
•
Nous sommes maintenant dépositaires des casques de Motocross Bell 🛎 •
•
#bellhelmets #motocross #mxhelmets #mxlife @bell_powersports
115 1 11 June, 2018 14:38

Hai semua!!!stock boot promotion sampai lagi,,ini shipment kedua,,tak semua saiz yang ada dan tak banyak,siapa cepat dia dapat,kjap lagi tunggu next post punya gambar ye,,harga yg kali ni berubah sikit jadi harga rm550net no nego rm550net no nego Rm550net no nego Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😜😜😜 Roger 011-37965875/03-55101081 --------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) #35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Tel : 03 55101081 Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty

Hai semua!!!stock boot promotion sampai lagi,,ini shipment kedua,,tak semua saiz yang ada dan tak banyak,siapa cepat dia dapat,kjap lagi tunggu next post punya gambar ye,,harga yg kali ni berubah sikit jadi harga
 rm550net no nego rm550net no nego
Rm550net no nego
Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😜😜😜
Roger 011-37965875/03-55101081
--------------------------------------------------- HOLESHOT MOTOWEAR ( MX STORE tingkat atas) 
#35 Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. 
Tel : 03 55101081 
Waze : Holeshot Motowear --------------------------------------------------- #holeshotmxstore #holeshotmotowear #shahalam #ride100percent #lids #mxhelmets #mxlife #motocross #scrambler #enduro #offroad #supercross #motocrossaction #racing #racingspirits #supermoto #trailride #motocrossgear #lids #helmets #mxboots #enduro #rideenduro #mtb #mtblife #downhill #dirt #ridedirty
136 1 1 August, 2018 09:19

#rockstarenergy #mxhelmets

#rockstarenergy #mxhelmets
14 1 1 March, 2018 16:19