#lifestyleblogger Instagram Story & Photos & Videos

Advertisements

  • (@auspiciousabundance) Instagram Profile @auspiciousabundance
  • I grew up only really knowing my nuclear family and maternal grandparents. Everything else, I’ve had to learn from the stories they tell. What I do know is my grandmother’s side was Cherokee and French; only a couple months ago I learned that my French ancestors were Norman, so I have some Viking blood in me 💪🏻 They acquired some English land, had some knights and lords, and then one of them married the daughter of Kind Edward I. Sure was cool to learn I’m a distant relative of the British Royal Family (though who isn’t, right? 😜)
    I never got to meet my grandfather’s parents, but fortunately I inherited this locket with their portraits. My great-grandfather was Welsh, his wife Hungarian; the Hungarian side came from the family of Imre Nagy, the prime minister who was executed by the invading Soviets during the Hungarian Revolution (there is a statue of him in Budapest today). I’m grateful to have some small piece of them and connection to my heritage 💛
    I& #039 ;m therefore also excited to watch @TheRomanoffs on @AmazonPrimeVideo when it comes out ‪on Oct 12‬! It& #039 ;s from the creator of Mad Men, about people who believe themselves to be descendants of the Russian royal family. I feel like it’ll be somewhat relatable, now that I know more about my own ancestry. Check out the show #TheRomanoffs on #PrimeVideo ! Link in my bio! 🎞 ~



    #hbtsp #hbtTheRomanoffs #AmazonPrimeVideo #MadMen #ad #vibes #retro #vintage #antique #locket #lifestyleblogger #thoughts #hungarian #history #lifestyleblog #tumblraesthetic #tumblrgirl #lifestyle #blogger #blog #fall #autumn #vscocam #vscofilter #vscoedit #vsco #cozy #instagood
  • I grew up only really knowing my nuclear family and maternal grandparents. Everything else, I’ve had to learn from the stories they tell. What I do know is my grandmother’s side was Cherokee and French; only a couple months ago I learned that my French ancestors were Norman, so I have some Viking blood in me 💪🏻 They acquired some English land, had some knights and lords, and then one of them married the daughter of Kind Edward I. Sure was cool to learn I’m a distant relative of the British Royal Family (though who isn’t, right? 😜)
I never got to meet my grandfather’s parents, but fortunately I inherited this locket with their portraits. My great-grandfather was Welsh, his wife Hungarian; the Hungarian side came from the family of Imre Nagy, the prime minister who was executed by the invading Soviets during the Hungarian Revolution (there is a statue of him in Budapest today). I’m grateful to have some small piece of them and connection to my heritage 💛
I'm therefore also excited to watch @TheRomanoffs on  @AmazonPrimeVideo when it comes out ‪on Oct 12‬! It's from the creator of Mad Men, about people who believe themselves to be descendants of the Russian royal family. I feel like it’ll be somewhat relatable, now that I know more about my own ancestry. Check out the show #TheRomanoffs on #PrimeVideo! Link in my bio! 🎞 ~
•
•
•
#hbtsp #hbtTheRomanoffs #AmazonPrimeVideo #MadMen #ad #vibes #retro #vintage #antique #locket #lifestyleblogger #thoughts #hungarian #history #lifestyleblog  #tumblraesthetic #tumblrgirl #lifestyle #blogger #blog #fall #autumn #vscocam #vscofilter #vscoedit #vsco #cozy #instagood
  •  264  17 9 October, 2018

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • (@pertiwiyuliana) Instagram Profile @pertiwiyuliana
  • ▪️
    MERAYAKAN HIDUP "Hidup itu kan perlu dirayakan, ya. Apa pun itu." - Pak Alex, Head of Marketing @paxel.co.

    Hari ini main ke Paxel Head Quarter. Kenalan sama jasa logistik yang menarik banget. Mulai dari sistemnya, harganya, sampai kantornya.

    Keunggulan dari Paxel ini adalah pengiriman same-day. Kurirnya datang ke rumah kita langsung, lho. Oh iya, sebutan untuk kurirnya juga unik: #HappinessHero . Yap, karena Paxel membantu kita untuk #AntarkanKebaikan . Harganya relatif lebih murah dengan packaging yang rapi sekali. Yang mau pakai, sila unduh di AppStore atau PlayStore. Jangan lupa masukin referral code "pertiwiyuliana" ya supaya dapat saldo Rp100.000 hehehe.

    Kantornya juga menyenangkan banget. Pas office tour tadi, aku jadi bengong-bengong senang gimana gitu wkwkwk. Ada perjalanan sejarah delivery yang disampaikan lewat #mural . Suasana kerjanya kayak coworking space banget, bebas mau kerja di mana. Mantap!

    Dan, perkenalan baru dengan #Paxel ini perlu dirayakan karena menyenangkan dan lebih menguntungkan. Kalo di kantornya Paxel, kesenangan bisa dirayakan dengan bunyiin lonceng. Gemes banget!

    #bloggerlife
    #lifestyleblogger
    #bloggerstyle
    #bloggers
    #officetour
  • ▪️
MERAYAKAN HIDUP "Hidup itu kan perlu dirayakan, ya. Apa pun itu." - Pak Alex, Head of Marketing @paxel.co.

Hari ini main ke Paxel Head Quarter. Kenalan sama jasa logistik yang menarik banget. Mulai dari sistemnya, harganya, sampai kantornya.

Keunggulan dari Paxel ini adalah pengiriman same-day. Kurirnya datang ke rumah kita langsung, lho. Oh iya, sebutan untuk kurirnya juga unik: #HappinessHero. Yap, karena Paxel membantu kita untuk #AntarkanKebaikan. Harganya relatif lebih murah dengan packaging yang rapi sekali. Yang mau pakai, sila unduh di AppStore atau PlayStore. Jangan lupa masukin referral code "pertiwiyuliana" ya supaya dapat saldo Rp100.000 hehehe.

Kantornya juga menyenangkan banget. Pas office tour tadi, aku jadi bengong-bengong senang gimana gitu wkwkwk. Ada perjalanan sejarah delivery yang disampaikan lewat #mural. Suasana kerjanya kayak coworking space banget, bebas mau kerja di mana. Mantap!

Dan, perkenalan baru dengan #Paxel ini perlu dirayakan karena menyenangkan dan lebih menguntungkan. Kalo di kantornya Paxel, kesenangan bisa dirayakan dengan bunyiin lonceng. Gemes banget!

#bloggerlife
#lifestyleblogger
#bloggerstyle
#bloggers
#officetour
  •  2  0 1 minute ago

Advertisements

Advertisements