Search Hashtag & User

#bazaarsby Instagram Story & Photos & Videos

bazaarsby - 15.7k posts

Latest #bazaarsby Posts

Hello pork lovers! yuk ketemuan di @marketworld.id! Malem minggu gini paling enak ngumpul bareng sambil makan salted egg pork belly! __ Jangan lupa posting dan dapatkan Samsung S9 yang akan diundi tanggal 26 Agustus! caranya bisa scroll ke bawah, dan cari postingan Samsung sambil lihat menu-menu yummy πŸ˜‹ __ Jadwal bazaar : 16-19 Agustus : @marketworld.id ( GM ) 24-26 Agustus : @projectx.idn ( GM ) __ Online order : WA/Call : Fenty 081 553 014 755 __ Photo & post managed by @pine.studio __ #semuasukachris #chrispork #porksausage #sosisbabi #porkbelly #saltedeggporkbelly #honeyglazedpork #foodporn #kulinersurabaya #bazaarmakanan #bazaarsby

Hello pork lovers! yuk ketemuan di @marketworld.id! Malem minggu gini paling enak ngumpul bareng sambil makan salted egg pork belly!
__
Jangan lupa posting dan dapatkan Samsung S9 yang akan diundi tanggal 26 Agustus! caranya bisa scroll ke bawah, dan cari postingan Samsung sambil lihat menu-menu yummy πŸ˜‹ 
__
Jadwal bazaar :
16-19 Agustus : @marketworld.id ( GM )
24-26 Agustus : @projectx.idn ( GM )
__
Online order :
WA/Call : Fenty 081 553 014 755
__
Photo & post managed by @pine.studio
__
#semuasukachris #chrispork #porksausage #sosisbabi #porkbelly #saltedeggporkbelly #honeyglazedpork #foodporn #kulinersurabaya #bazaarmakanan #bazaarsby
39 1 12 hours ago

Advertisements

Guyss.. D-27 till your newest street food release!! Please come and visit us at Galaxy Mall 6th floor from 10 AM to 10 PM. Be proud of your country and everything in it,especially the taste of INDONESIAN STREET FOOD😍😍 You will gonna love it, promise✌ Seeyouugais! #bazaarsby #makanansby #jajanansby #kulinersbytimur

Guyss..
D-27 till your newest street food release!!
Please come and visit us at Galaxy Mall 6th floor from 10 AM to 10 PM.
Be proud of your country and everything in it,especially the taste of INDONESIAN STREET FOOD😍😍 You will gonna love it, promise✌
Seeyouugais!
#bazaarsby #makanansby #jajanansby #kulinersbytimur
6 0 18 hours ago

Guyss.. D-27 till your newest street food release!! Please come and visit us at Galaxy Mall 6th floor from 10 AM to 10 PM. Be proud of your country and everything in it,especially the taste of INDONESIAN STREET FOOD😍😍 You will gonna love it, promise✌ Seeyouugais! #bazaarsby #makanansby #jajanansby #kulinersby

Guyss..
D-27 till your newest street food release!!
Please come and visit us at Galaxy Mall 6th floor from 10 AM to 10 PM.
Be proud of your country and everything in it,especially the taste of INDONESIAN STREET FOOD😍😍 You will gonna love it, promise✌
Seeyouugais!
#bazaarsby #makanansby #jajanansby #kulinersby
9 1 18 hours ago

Advertisements

Jauh-jauh ke Papua aja kita antar apalagi cuma ke hati #vittbuddies πŸ˜‰ Sejak 1970 kami di Toko Daging Babi NYOO sudah melayani banyak resto, pabrik, supermaket di luar dan dalam pulau Jawa Vitt Butcher adalah lini retailnya yang siap melayani Vitt Buddies untuk kebutuhan rumah tangga, depot, online food, dsb - - - #kulinersby #kulinerbandung #kulinerjkt #kulinerbali #sbyfoodies #jktfoodies #bandungfoodies #cooking #babienak #porklover #hobimakan #hobimasak #supplierdaging #supplierdagingbabi #kulinernusantara #indonesia #papua #jualbacon #supermaket #bazaarjkt #bazaarsby #jualsosis #jualbabi #tokodagingbabi #nomnom #vittbutcher #dagingbabi #porkribs

Jauh-jauh ke Papua aja kita antar apalagi cuma ke hati #vittbuddies πŸ˜‰

Sejak 1970 kami di Toko Daging Babi NYOO sudah melayani banyak resto, pabrik, supermaket di luar dan dalam pulau Jawa

Vitt Butcher adalah lini retailnya yang siap melayani Vitt Buddies untuk kebutuhan rumah tangga, depot, online food, dsb
-
-
-

#kulinersby #kulinerbandung #kulinerjkt #kulinerbali #sbyfoodies #jktfoodies #bandungfoodies #cooking #babienak #porklover #hobimakan #hobimasak #supplierdaging #supplierdagingbabi #kulinernusantara #indonesia #papua #jualbacon #supermaket #bazaarjkt #bazaarsby #jualsosis
#jualbabi #tokodagingbabi #nomnom #vittbutcher
#dagingbabi #porkribs
50 0 20 hours ago

Bismillah πŸ™πŸ»πŸ˜‡ #giveaway Name :sinta dewi Age : 23tahun Gender : Perempuan City : Palembang, Sumatera Selatan #littlesunniegiveaway Yuk ikutan @ditavisca19@rskioktarianti@indah_akifin25@neaoktaria@riionaldii #Repost @littlesunnie_decoration(@get_repost) ・・・ Hello, LITTLE SUNNIE DECORATION kembali mau bagi" berkat yah buat temen". Kami sedang ngadain GIVEAWAY nih buat my lovely followers. Yuk ikutan πŸ˜‰ . 🌺 Periode GA : Agustus 2018 - October 2018 . β˜€οΈDiundi diakhir bulan oktober 2018 dan hadiahnya boleh pilih : . πŸŽ‰Rules : 1. Follow ig : @littlesunnie_decoration 2. Spam like 10 foto terbaru di gallerry ig @littlesunnie_decoration 3. Repost this pict with name, age, gender, city. Give interesting text and hastag #littlesunniegiveaway 4. Invite and Tag min 5 temen kalian 5. . Ig tidak di log ( di private ) selama GA berlangsung 6. Subscribe youtube kami di : little sunnie party & decoration Atau klik link: https://www.youtube.com/channel/UCWxtWVnzexG-ORe4JZkPEig 7. Drop contact kalian kl sdh subscribe youtube, kirim ke wa:087731113999 // dm (message akun ig) 8. Jangan follow Unfollow karena akan di backlist di next Giveaway 9. Comment DONE di foto ini . 🎁 Prizes : 1. Voucher menginap di hotel bintang 4 selama 2 malam di BALI !! . Thankyou Good Luck . . #decorpackage #giveaway #giveawaysurabaya #bazaarsurabaya #bazaarsby #kidspiñata #pinataparty #pinatacake #pinataunicorn #pinataboy #orderpinata #orderpinatasby #littlesunnie #unicornpartyideas #unicornpartyπŸ¦„ #cakepartysurabaya #giveaway_id #giveawaycontest #giveawaypinatacake #giveawaypinataunicorn #littlesunniegiveaway

Bismillah πŸ™πŸ»πŸ˜‡#giveaway 
Name :sinta dewi
Age : 23tahun
Gender : Perempuan
City : Palembang, Sumatera Selatan

#littlesunniegiveaway
Yuk ikutan @ditavisca19 @rskioktarianti @indah_akifin25 @neaoktaria @riionaldii 
#Repost @littlesunnie_decoration (@get_repost)
・・・
Hello,
LITTLE SUNNIE DECORATION kembali mau bagi" berkat yah buat temen". Kami sedang ngadain GIVEAWAY nih buat my lovely followers. Yuk ikutan πŸ˜‰
.
🌺 Periode GA : Agustus 2018 - October 2018
.
β˜€οΈDiundi diakhir bulan oktober 2018 dan hadiahnya boleh pilih :
.
πŸŽ‰Rules :
1. Follow ig : @littlesunnie_decoration

2. Spam like 10 foto terbaru di gallerry ig @littlesunnie_decoration

3. Repost this pict with name, age, gender, city. Give interesting text and hastag #littlesunniegiveaway 
4. Invite and Tag min 5 temen kalian

5. . Ig tidak di log ( di private ) selama GA berlangsung

6. Subscribe youtube kami di : little sunnie party & decoration
Atau klik link: https://www.youtube.com/channel/UCWxtWVnzexG-ORe4JZkPEig

7. Drop contact kalian kl sdh subscribe youtube, kirim ke wa:087731113999 // dm (message akun ig)

8. Jangan follow Unfollow karena akan di backlist di next Giveaway

9. Comment DONE di foto ini
.
🎁 Prizes :
1. Voucher menginap di hotel bintang 4 selama 2 malam di BALI !!
.
Thankyou
Good Luck
.
.
#decorpackage #giveaway #giveawaysurabaya #bazaarsurabaya #bazaarsby #kidspiΓ±ata #pinataparty #pinatacake #pinataunicorn #pinataboy #orderpinata #orderpinatasby #littlesunnie #unicornpartyideas #unicornpartyπŸ¦„ #cakepartysurabaya #giveaway_id #giveawaycontest #giveawaypinatacake #giveawaypinataunicorn #littlesunniegiveaway
8 0 17 August, 2018 18:08

Advertisements

Name : Emilia Age : 23 tahun Gender : Perempuan City : Palembang, Sumatera Selatan #littlesunniegiveaway Yuk ikutan @huuriiaa_@agustinaa_tinaa@wheedwee@aripinew@ade2518 #Repost @littlesunnie_decoration(@get_repost) ・・・ Hello, LITTLE SUNNIE DECORATION kembali mau bagi" berkat yah buat temen". Kami sedang ngadain GIVEAWAY nih buat my lovely followers. Yuk ikutan πŸ˜‰ . 🌺 Periode GA : Agustus 2018 - October 2018 . β˜€οΈDiundi diakhir bulan oktober 2018 dan hadiahnya boleh pilih : . πŸŽ‰Rules : 1. Follow ig : @littlesunnie_decoration 2. Spam like 10 foto terbaru di gallerry ig @littlesunnie_decoration 3. Repost this pict with name, age, gender, city. Give interesting text and hastag #littlesunniegiveaway 4. Invite and Tag min 5 temen kalian 5. . Ig tidak di log ( di private ) selama GA berlangsung 6. Subscribe youtube kami di : little sunnie party & decoration Atau klik link: https://www.youtube.com/channel/UCWxtWVnzexG-ORe4JZkPEig 7. Drop contact kalian kl sdh subscribe youtube, kirim ke wa:087731113999 // dm (message akun ig) 8. Jangan follow Unfollow karena akan di backlist di next Giveaway 9. Comment DONE di foto ini . 🎁 Prizes : 1. Voucher menginap di hotel bintang 4 selama 2 malam di BALI !! . Thankyou Good Luck . . #decorpackage #giveaway #giveawaysurabaya #bazaarsurabaya #bazaarsby #kidspiñata #pinataparty #pinatacake #pinataunicorn #pinataboy #orderpinata #orderpinatasby #littlesunnie #unicornpartyideas #unicornpartyπŸ¦„ #cakepartysurabaya #giveaway_id #giveawaycontest #giveawaypinatacake #giveawaypinataunicorn #littlesunniegiveaway

Name : Emilia
Age : 23 tahun
Gender : Perempuan
City : Palembang, Sumatera Selatan

#littlesunniegiveaway
Yuk ikutan @huuriiaa_
@agustinaa_tinaa
@wheedwee @aripinew @ade2518

#Repost @littlesunnie_decoration (@get_repost)
・・・
Hello,
LITTLE SUNNIE DECORATION kembali mau bagi" berkat yah buat temen". Kami sedang ngadain GIVEAWAY nih buat my lovely followers. Yuk ikutan πŸ˜‰
.
🌺 Periode GA : Agustus 2018 - October 2018
.
β˜€οΈDiundi diakhir bulan oktober 2018 dan hadiahnya boleh pilih :
.
πŸŽ‰Rules :
1. Follow ig : @littlesunnie_decoration

2. Spam like 10 foto terbaru di gallerry ig @littlesunnie_decoration

3. Repost this pict with name, age, gender, city. Give interesting text and hastag #littlesunniegiveaway 
4. Invite and Tag min 5 temen kalian

5. . Ig tidak di log ( di private ) selama GA berlangsung

6. Subscribe youtube kami di : little sunnie party & decoration
Atau klik link: https://www.youtube.com/channel/UCWxtWVnzexG-ORe4JZkPEig

7. Drop contact kalian kl sdh subscribe youtube, kirim ke wa:087731113999 // dm (message akun ig)

8. Jangan follow Unfollow karena akan di backlist di next Giveaway

9. Comment DONE di foto ini
.
🎁 Prizes :
1. Voucher menginap di hotel bintang 4 selama 2 malam di BALI !!
.
Thankyou
Good Luck
.
.
#decorpackage #giveaway #giveawaysurabaya #bazaarsurabaya #bazaarsby #kidspiΓ±ata #pinataparty #pinatacake #pinataunicorn #pinataboy #orderpinata #orderpinatasby #littlesunnie #unicornpartyideas #unicornpartyπŸ¦„ #cakepartysurabaya #giveaway_id #giveawaycontest #giveawaypinatacake #giveawaypinataunicorn #littlesunniegiveaway
12 1 16 August, 2018 08:07

Cuman juara 3? Gak masalah, karna pengalamannya jauh lebih berkesan. Not sugar coated, but it is truly the joy we prefer. #Repost @finderskeepers.sby ・・・ Thank you guys for your participation in our flash mob competition... And also thank you @adidkillasmooth@glencrazyg_souljabeastand @hengky71_for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that... . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Cuman juara 3? Gak masalah, karna pengalamannya jauh lebih berkesan. Not sugar coated, but it is truly the joy we prefer.

#Repost @finderskeepers.sby
・・・
Thank you guys for your participation in our flash mob competition...
And also thank you @adidkillasmooth @glencrazyg_souljabeast and @hengky71_ for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that...
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
143 0 14 August, 2018 05:08

#knockdownsystem #brainsystem . Hello gaes! Booth knockdown dari kami menggunakan #brainsystem dimana pemasangan assamble/diassamble sangat mudah dan cepat hanya 1 menit saja tanpa bantuan alat apapun . Sistem lipat nya juga sangat efisien! Jadi boothnya bisa diangkut dengan mobil pribadi loh! . Ladies sekarang gak perlu khawatir nih karena sangat ringan dan pemasangan nya mudah sekali! . Buruan sebelum kehabisan! Untuk price bisa di kontak yang tertera di bio :) . Gunakan, sewa atau custom display rack dari kami untuk mempercantik daganganmu πŸ™Œ . . #rakkayu #rakcustom #rakdisplay #rakjualan #displayrack #kulinersby #internationalshipping #worldwideshipping #furniturecustom #customfurniture #papantulis #papantuliskayu #papantuliskayumurah #rakbazaar #bazaarsby #bazaarsurabaya #sewarombong #sewaboothpameran #sewaboothsurabaya #callingtenantsurabaya #eventsurabaya

#knockdownsystem #brainsystem
.
Hello gaes!
Booth knockdown dari kami menggunakan #brainsystem dimana pemasangan assamble/diassamble sangat mudah dan cepat hanya 1 menit saja tanpa bantuan alat apapun
.
Sistem lipat nya juga sangat efisien! Jadi boothnya bisa diangkut dengan mobil pribadi loh!
.
Ladies sekarang gak perlu khawatir nih karena sangat ringan dan pemasangan nya mudah sekali!
.
Buruan sebelum kehabisan!
Untuk price bisa di kontak yang tertera di bio :)
.
Gunakan, sewa atau custom display rack dari kami untuk mempercantik daganganmu πŸ™Œ
.
.
#rakkayu #rakcustom #rakdisplay #rakjualan #displayrack #kulinersby #internationalshipping #worldwideshipping #furniturecustom #customfurniture #papantulis #papantuliskayu #papantuliskayumurah #rakbazaar #bazaarsby #bazaarsurabaya #sewarombong #sewaboothpameran #sewaboothsurabaya #callingtenantsurabaya #eventsurabaya
11 0 14 August, 2018 03:00

Hello #Vittbuddies bikin steak babi yang sederhana tapi lezat yuk! Cara lengkapnya bisa diintip di: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/588638/lemon-and-rosemary-pork-with-chickpea-salad Bahan-bahannya sbb: 1 sendok makan olive oil 2 sendok teh cincangan halus daun rosemary 4 siung bawang putih, remukkan 1/2 buah lemon, Peras dan saring 4 pork steaks tanpa tulang tipiskan lemaknya 1 bawang merah diiris tipis 2 sendok makan sherry vinegar 2 x 400g/14oz kaleng chickpeas cuci dan keringkan 110g kantong aneka sayuran/ daun untuk salad - - - #kulinersby #kulinerbandung #kulinerjkt #kulinerbali #sbyfoodies #jktfoodies #bandungfoodies #cooking #babienak #porklover #hobimakan #healthyfat #restokorea #supplierdaging #supplierdagingbabi #babybackribs #kulinernusantara #porksteak #jualbaikut #resepsteak #bazaarjkt #bazaarsby #freshmeat #jualbabi #tokodagingbabi #vittbutcher #dagingbabi #porkchop

Hello #Vittbuddies bikin steak babi yang sederhana tapi lezat yuk!

Cara lengkapnya bisa diintip di:

https://www.bbcgoodfood.com/recipes/588638/lemon-and-rosemary-pork-with-chickpea-salad

Bahan-bahannya sbb:
1 sendok makan olive oil
2 sendok teh cincangan halus daun rosemary
4 siung bawang putih, remukkan
1/2 buah lemon, Peras dan saring
4 pork steaks tanpa tulang tipiskan lemaknya
1 bawang merah diiris tipis
2 sendok makan sherry vinegar 
2 x 400g/14oz kaleng chickpeas cuci dan keringkan
110g kantong aneka sayuran/ daun untuk salad
-
-
-
#kulinersby #kulinerbandung #kulinerjkt #kulinerbali #sbyfoodies #jktfoodies #bandungfoodies #cooking #babienak #porklover #hobimakan #healthyfat #restokorea #supplierdaging #supplierdagingbabi #babybackribs #kulinernusantara #porksteak #jualbaikut #resepsteak #bazaarjkt #bazaarsby #freshmeat
#jualbabi #tokodagingbabi #vittbutcher
#dagingbabi #porkchop
51 1 14 August, 2018 00:32

Hai Pork King Mania buat kalian yang pengen banget makan menu2 enak dari Pork King sekarang ga perlu khawatir dan kelamaan nungguin Bazaar soalnya kita sudah ada di Go-Food . Caranya gampang : 1. Ketik : Pork King , pada kolom pencarian 2. Order Menu favorit kalian 3. Check kembali Booking Confirmation dan data2 alamat pengiriman serta nomer hp dan penerima apakah sudah benar 4. Order diproses 5. Pengiriman pesanan ke alamat Pork King Mania 6. Pembayaran (Go-Pay/Cash) 7. Pesanan diterima dan selamat menikmati 🐷🐷🐷 . #GoFood #Gojek #GoFoodSurabaya #GojekSurabaya #TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #OnlineFood #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak #pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice #kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya

Hai Pork King Mania buat kalian yang pengen banget makan menu2 enak dari Pork King sekarang ga perlu khawatir dan kelamaan nungguin Bazaar soalnya kita sudah ada di Go-Food
.
Caranya gampang :
1. Ketik : Pork King , pada kolom pencarian
2. Order Menu favorit kalian 
3. Check kembali Booking Confirmation dan data2 alamat pengiriman serta nomer hp dan penerima apakah sudah benar
4. Order diproses 
5. Pengiriman pesanan ke alamat Pork King Mania
6. Pembayaran (Go-Pay/Cash)
7. Pesanan diterima dan selamat menikmati 🐷🐷🐷
.
#GoFood #Gojek #GoFoodSurabaya #GojekSurabaya #TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #OnlineFood #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak
#pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice 
#kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya
23 2 13 August, 2018 18:03

Pork King juga melayani pesanan untuk pemesanan Mini Tumpeng dan Tumpeng yang cocok untuk berbagai acara dan hantaran . Pork King juga menyediakan personalize Tumpeng yang isiannya bisa disesuaikan dengan keinginan Pork King Mania . Untuk info pemesanan dan detail lebih lanjut hubungi WA Pork King di 081230018819 atau bisa tanya terlebih dahulu melalui DM. Only Pork King #TasteGoodEverytime dan #RajanyaBabi . . #TumpengBabi #NasiTumpeng #Tumpeng #UlangTahun #Arisan #TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #OnlineFood #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak #pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice #kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya

Pork King juga melayani pesanan untuk pemesanan Mini Tumpeng dan Tumpeng yang cocok untuk berbagai acara dan hantaran . Pork King juga menyediakan personalize Tumpeng yang isiannya bisa disesuaikan dengan keinginan Pork King Mania
.
Untuk info pemesanan dan detail lebih lanjut hubungi WA Pork King di 081230018819 atau bisa tanya terlebih dahulu melalui DM. Only Pork King #TasteGoodEverytime dan #RajanyaBabi
.
.
#TumpengBabi #NasiTumpeng #Tumpeng #UlangTahun #Arisan #TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #OnlineFood #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak
#pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice 
#kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya
20 1 13 August, 2018 17:57

Calling Non Food&Beverages Tenants!πŸŽ‰πŸŽ‰ UC Day is calling out all non Food and Beverages tenants to join our bazaar to celebrate UC’s birthday! * Get special price until August 15, 2018 ** Food tenants already full booked πŸ—“ August 31, 2018 πŸ“ UC Plaza ⏰ 9AM - 8PM For more information, please contact : πŸ‘€Claudia ☎️ : 08179545336 Line : claudiakenyta πŸ‘€Sheila ☎️ : 081232529175 Line : jessice89 . . #CallingAllTenants #callingalltenantsurabaya #callingalltenantsby #tenantsby #bazaarsby #bazarsurabaya #eventsurabaya #nonfnbtenant #eventkampussurabaya

Calling Non Food&Beverages Tenants!πŸŽ‰πŸŽ‰ UC Day is calling out all non Food and Beverages tenants to join our bazaar to celebrate UC’s birthday!
* Get special price until August 15, 2018
** Food tenants already full booked πŸ—“ August 31, 2018
πŸ“ UC Plaza
⏰ 9AM - 8PM

For more information, please contact :
πŸ‘€Claudia
☎️ : 08179545336
Line : claudiakenyta πŸ‘€Sheila
☎️ : 081232529175
Line : jessice89
.
.
#CallingAllTenants #callingalltenantsurabaya #callingalltenantsby #tenantsby #bazaarsby #bazarsurabaya #eventsurabaya #nonfnbtenant #eventkampussurabaya
17 0 13 August, 2018 15:20

#Repost @primecousticsby• • • Late post last day LAST BUT NOT LEAST Big thank you to @finderskeepers.sby @felany_angFor having us, and all the support. We are so excited to wait the next journey !!! @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #primecousticsby #livemusic #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian #kekinianbanget

#Repost @primecousticsby
β€’ β€’ β€’
Late post last day
LAST BUT NOT LEAST
Big thank you to @finderskeepers.sby @felany_ang
For having us, and all the support. We are so excited to wait the next journey !!! @finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #primecousticsby #livemusic #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian #kekinianbanget
41 3 13 August, 2018 12:01

Late post last day LAST BUT NOT LEAST Big thank you to @finderskeepers.sby @felany_angFor having us, and all the support. We are so excited to wait the next journey !!! @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #primecousticsby #livemusic #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian #kekinianbanget

Late post last day
LAST BUT NOT LEAST
Big thank you to @finderskeepers.sby @felany_ang
For having us, and all the support. We are so excited to wait the next journey !!! @finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #primecousticsby #livemusic #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian #kekinianbanget
30 2 13 August, 2018 11:44

Untuk kamu yang ada di Surabaya, jangan lewatin event seru di weekend ini yaa! Temukan berbagai merchant & penawaran menarik di Marketworld x UPH Surabaya yang diselenggarakan di Exhibition Centre lv. 6, Galaxy Mall. . Buat yang demen makan di Pork King nah kalian juga bisa dapetin cashback 10% berupa OVO Points, untuk transaksi pake OVO Cash. Jangan lupa, 1 OVO Point = Rp1 dan bisa kamu gunakan untuk transaksi di berbagai merchant rekanan OVO, lho. . Mau dapetin promo lainnya? Yuk download OVO sekarang juga! Top Up OVO Cash kamu melalui ATM / Internet Banking / Mobile Banking / OVO Booth / Merchant rekanan OVO, dan lakukan transaksi minimal Rp25.000 untuk dapatkan cashback 100% senilai 25.000 OVO Points untuk transaksi pertamamu. -- Term & Condition Apply . #OVO #TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #marketworld #flipflop #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak #pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice #kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya

Untuk kamu yang ada di Surabaya, jangan lewatin event seru di weekend ini yaa! Temukan berbagai merchant & penawaran menarik di Marketworld x UPH Surabaya yang diselenggarakan di Exhibition Centre lv. 6, Galaxy Mall.
.
Buat yang demen makan di Pork King nah kalian juga bisa dapetin cashback 10% berupa OVO Points, untuk transaksi pake OVO Cash. Jangan lupa, 1 OVO Point = Rp1 dan bisa kamu gunakan untuk transaksi di berbagai merchant rekanan OVO, lho.
.
Mau dapetin promo lainnya? Yuk download OVO sekarang juga! Top Up OVO Cash kamu melalui ATM / Internet Banking / Mobile Banking / OVO Booth / Merchant rekanan OVO, dan lakukan transaksi minimal Rp25.000 untuk dapatkan cashback 100% senilai 25.000 OVO Points untuk transaksi pertamamu.
--
Term & Condition Apply
.
#OVO #TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #marketworld #flipflop #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak
#pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice 
#kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya
12 1 13 August, 2018 09:55

3 DAYS TO GO .. Pork King minggu ini hadir kembali di Bazaar Market World: Flip - Flop at Galaxy Mall Exhibition Center . Jadi yang minggu lalu belum sempat mampir ke booth kita, nah minggu ini kesempatan kalian buat datang di long weekend ini ya Pork King Mania. See you in 3 days 🐷🐷🐷 . #TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #marketworld #flipflop #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak #pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice #kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya

3 DAYS TO GO .. Pork King minggu ini hadir kembali di Bazaar Market World: Flip - Flop at Galaxy Mall Exhibition Center . Jadi yang minggu lalu belum sempat mampir ke booth kita, nah minggu ini kesempatan kalian buat datang di long weekend ini ya Pork King Mania. See you in 3 days 🐷🐷🐷
.
#TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #marketworld #flipflop #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak
#pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice 
#kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya
16 0 13 August, 2018 09:44

Ready Stock !!! Yang mau bisa WA 082288121985. Bamboo Crochet Hook cocok untuk merajut syal, topi, selimut, taplak, dll. Material: Bamboo Grade AAA+ ( permukaan bambu halus banget ) Price: IDR 189.900 Length: about 15cm Size: US Size 2.5 (3mm); US Size 4 (3.5mm); US Size 6 (4mm); US Size 7 (4.5mm); US Size 8 (5mm); US Size 9 (5.5mm); US Size 10 (6mm); US Size 10.5 (6.5mm); US Size (7mm); US Size 11 (8mm); US Size 13 (9mm); US Size 15 (10mm) Package Included: 1Set of 12pcs Bamboo Crochet Hook (12 different sizes) As The Pictures Show. #jualalatrajut #jualcrochethook #jualhakpen #jualstitchmarker #jualamigurumi #amigurumi #bazaarsby #nofilter #sbybazaar #workshopsby #sbyworkshop #lesmerajut #kelasmerajut #lesamigurumi #lesmerajut #amigurumisby #crochetdoll #bonekarajut #kursusmerajut #workshopsby #workshopamigurumi #workshopmerajut #kursusamigurumi #jualhakkenbambu #jualhakpenkayu #jualhakpenbambu #hakpen #hakpenkayu

Ready Stock !!!
Yang mau bisa WA 082288121985. Bamboo Crochet Hook cocok untuk merajut syal, topi, selimut, taplak, dll.

Material: Bamboo Grade AAA+ ( permukaan bambu halus banget ) 
Price: IDR 189.900
Length: about 15cm
Size: US Size 2.5 (3mm); US Size 4 (3.5mm); US Size 6 (4mm); US Size 7 (4.5mm); US Size 8 (5mm); US Size 9 (5.5mm); US Size 10 (6mm); US Size 10.5 (6.5mm); US Size (7mm); US Size 11 (8mm); US Size 13 (9mm); US Size 15 (10mm)

Package Included: 1Set of 12pcs

Bamboo Crochet Hook (12 different sizes) As The Pictures Show. 
#jualalatrajut#jualcrochethook#jualhakpen#jualstitchmarker#jualamigurumi#amigurumi#bazaarsby#nofilter#sbybazaar#workshopsby#sbyworkshop#lesmerajut#kelasmerajut#lesamigurumi#lesmerajut#amigurumisby#crochetdoll#bonekarajut#kursusmerajut#workshopsby#workshopamigurumi#workshopmerajut#kursusamigurumi#jualhakkenbambu#jualhakpenkayu#jualhakpenbambu#hakpen#hakpenkayu
12 0 13 August, 2018 05:37

Ini gelas jumbo 2 in 1 & ada jumbo 1 rasa cuma 20k kalian pasti puass minum nya hehehe #Repost @finderskeepers.sby (@get_repost) ・・・ Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Ini gelas jumbo 2 in 1 & ada jumbo 1 rasa cuma 20k kalian pasti puass minum nya hehehe 
#Repost @finderskeepers.sby (@get_repost)
・・・
Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
38 1 13 August, 2018 02:17

Thank you @finderskeepers.sby 😘😘😘 #Repost @finderskeepers.sby (@get_repost) ・・・ Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Thank you @finderskeepers.sby 😘😘😘 #Repost @finderskeepers.sby (@get_repost)
・・・
Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
54 3 13 August, 2018 01:57

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event.
Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit.
Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
50 1 13 August, 2018 00:47

Thank you all, all our supporters, our sponsors, our colleagues, our EO, our tenants, and everyone else that we can& #039;t mention one by one πŸ™ Specially thank you God for Your grace and blessings so we can finish all the preparations very well...πŸ˜‡ Can& #039;t wait to see you guys soon.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Thank you all, all our supporters, our sponsors, our colleagues, our EO, our tenants, and everyone else that we can't mention one by one πŸ™
Specially thank you God for Your grace and blessings so we can finish all the preparations very well...πŸ˜‡
Can't wait to see you guys soon..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
80 2 12 August, 2018 23:20

Thank you all, all our supporters, our sponsors, our colleagues, our EO, our tenants, and everyone else that we can& #039;t mention one by one πŸ™ Specially thank you God for your grace and blessings so we can finish all the preparations very well...πŸ˜‡ Can& #039;t wait to see you guys soon.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Thank you all, all our supporters, our sponsors, our colleagues, our EO, our tenants, and everyone else that we can't mention one by one πŸ™
Specially thank you God for your grace and blessings so we can finish all the preparations very well...πŸ˜‡
Can't wait to see you guys soon..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
54 0 12 August, 2018 23:19

Thank you all, all our supporters, our sponsors, our colleagues, our EO, our tenants, and everyone else that we can& #039;t mention one by one πŸ™ Specially thank you God for your grace and blessings so we can finish all the preparations very well...πŸ˜‡ Can& #039;t wait to see you guys soon.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Thank you all, all our supporters, our sponsors, our colleagues, our EO, our tenants, and everyone else that we can't mention one by one πŸ™
Specially thank you God for your grace and blessings so we can finish all the preparations very well...πŸ˜‡
Can't wait to see you guys soon..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
50 1 12 August, 2018 23:18

Thank you guys for your participation in our flash mob competition... And also thank you @adidkillasmooth@glencrazyg_souljabeastand @hengky71_for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that... . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Thank you guys for your participation in our flash mob competition...
And also thank you @adidkillasmooth @glencrazyg_souljabeast and @hengky71_ for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that...
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
55 1 12 August, 2018 23:11

And for the non F&B best decor booth winner goes to @carababyessentialswith IDR 2,5mil as the prize. Congratulations for you... πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

And for the non F&B best decor booth winner goes to @carababyessentials with IDR 2,5mil as the prize.
Congratulations for you... πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
59 1 12 August, 2018 23:07

Here we go... F&B tenant who wins our best booth decor with Egypt themed category is @birdhousebistroand friends (@ingkeinbali& @sumen.sby) and you deserve IDR 2,5 mil as the prize πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Because your decor attached to one another, so you must share among you guys *LOL* 😊 Congrats to all of you guys, god jobπŸ‘ŒπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Here we go...
F&B tenant who wins our best booth decor with Egypt themed category is @birdhousebistro and friends (@ingkeinbali & @sumen.sby) and you deserve IDR 2,5 mil as the prize
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Because your decor attached to one another, so you must share among you guys *LOL* 😊
Congrats to all of you guys, god jobπŸ‘ŒπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
67 5 12 August, 2018 23:05

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
37 1 12 August, 2018 23:03

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
35 0 12 August, 2018 23:02

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
42 0 12 August, 2018 23:01

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
41 0 12 August, 2018 23:00

Thank you @confettierepartyplanner@bingasetiawanfor your great work in our bazaar event, you& #039;ve been work hard and we really appreciate that. Good JobπŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 @galaxymallsbyExhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Thank you @confettierepartyplanner @bingasetiawan for your great work in our bazaar event, you've been work hard and we really appreciate that.
Good JobπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
@galaxymallsby Exhibition Center 6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
59 2 12 August, 2018 22:56

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
31 0 12 August, 2018 22:55

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
39 0 12 August, 2018 22:53

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
34 0 12 August, 2018 22:52

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
35 2 12 August, 2018 22:51

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
30 0 12 August, 2018 22:50

Day three, the last day but not the least.. Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day three, the last day but not the least..
Soon we will meet again at the same unforgettable bazaar event. Hope you enjoy your time with us and thank you for your visit. Looking forward to hear from you more, and keep stalking our Instagram for further info about our next bazaar event..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
42 0 12 August, 2018 22:48

Thank you guys for your participation in our flash mob competition... And also thank you @adidkillasmooth@glencrazyg_souljabeastand @hengky71_for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that... . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Thank you guys for your participation in our flash mob competition...
And also thank you @adidkillasmooth @glencrazyg_souljabeast and @hengky71_ for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that...
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
38 1 12 August, 2018 22:45

Thank you guys for your participation in our flash mob competition... And also thank you @adidkillasmooth@glencrazyg_souljabeastand @hengky71_for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that... . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Thank you guys for your participation in our flash mob competition...
And also thank you @adidkillasmooth @glencrazyg_souljabeast and @hengky71_ for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that...
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
52 0 12 August, 2018 22:44

Thank you guys for your participation in our flash mob competition... And also thank you @adidkillasmooth@glencrazyg_souljabeastand @hengky71_for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that... . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Thank you guys for your participation in our flash mob competition...
And also thank you @adidkillasmooth @glencrazyg_souljabeast and @hengky71_ for your hard work as the jury, we know your struggle to choose the winner as their performance are slightly the same and we appreciate you guys for that...
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
48 0 12 August, 2018 22:43

The wait is over . Jangan lupa untuk datang ke Massive Market as 1st Bazaar Pork King di bulan Agustus ini dan cobain menu2 kreasi terfavorit kalian mulai Jumat ini sampai Minggu besok ya Pork King Mania . See you at Galaxy Mall πŸ–πŸ–πŸ– . #TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #marketworld #flipflop #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak #pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice #kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya

The wait is over . Jangan lupa untuk datang ke Massive Market as 1st Bazaar Pork King di bulan Agustus ini dan cobain menu2 kreasi terfavorit kalian mulai Jumat ini sampai Minggu besok ya Pork King Mania . See you at Galaxy Mall πŸ–πŸ–πŸ–
.
#TasteGoodEverytime #RajanyaBabi #marketworld #flipflop #bazaarsby #eventsby #bazaar #porkking #ricebowl #nasibabienak #enak
#pork #babi #sancam #porkbelly #galaxymall #kulinersurabaya #siobak #nasibabi #porkrice 
#kulinersby #infosurabaya #exploresurabaya
14 0 3 August, 2018 02:32

Top bazaarsby Posts

Hello pork lovers! yuk ketemuan di @marketworld.id! Malem minggu gini paling enak ngumpul bareng sambil makan salted egg pork belly! __ Jangan lupa posting dan dapatkan Samsung S9 yang akan diundi tanggal 26 Agustus! caranya bisa scroll ke bawah, dan cari postingan Samsung sambil lihat menu-menu yummy πŸ˜‹ __ Jadwal bazaar : 16-19 Agustus : @marketworld.id ( GM ) 24-26 Agustus : @projectx.idn ( GM ) __ Online order : WA/Call : Fenty 081 553 014 755 __ Photo & post managed by @pine.studio __ #semuasukachris #chrispork #porksausage #sosisbabi #porkbelly #saltedeggporkbelly #honeyglazedpork #foodporn #kulinersurabaya #bazaarmakanan #bazaarsby

Hello pork lovers! yuk ketemuan di @marketworld.id! Malem minggu gini paling enak ngumpul bareng sambil makan salted egg pork belly!
__
Jangan lupa posting dan dapatkan Samsung S9 yang akan diundi tanggal 26 Agustus! caranya bisa scroll ke bawah, dan cari postingan Samsung sambil lihat menu-menu yummy πŸ˜‹ 
__
Jadwal bazaar :
16-19 Agustus : @marketworld.id ( GM )
24-26 Agustus : @projectx.idn ( GM )
__
Online order :
WA/Call : Fenty 081 553 014 755
__
Photo & post managed by @pine.studio
__
#semuasukachris #chrispork #porksausage #sosisbabi #porkbelly #saltedeggporkbelly #honeyglazedpork #foodporn #kulinersurabaya #bazaarmakanan #bazaarsby
39 1 12 hours ago

Advertisements

CALLING TENANTS ! Join us at our event “ LOST IN WINTERLAND “ πŸ“† 21 - 24 DESEMBER 2017 πŸ“ ATRIUM DP MALL SEMARANG ⏰ 10.00 - 21.00 Meet our guest star ! πŸ’• BILLY DAVIDSON πŸ’• ARANDELLA CHRISTA, etc . CP Sylvia : 087731557134 Steven : 081902389455 . #shioribazaar #bazaarsemarang #eventsmg #eventsemarang #agendasemarang #eventsclick #eventbazaar #bazaarjkt #bazaarsby #bazaar #bazaarsmg

CALLING TENANTS !
Join us at our event β€œ LOST IN WINTERLAND β€œ
πŸ“† 21 - 24 DESEMBER 2017
πŸ“ ATRIUM DP MALL SEMARANG
⏰ 10.00 - 21.00
Meet our guest star !
πŸ’• BILLY DAVIDSON
πŸ’• ARANDELLA CHRISTA, etc
.
CP
Sylvia : 087731557134
Steven : 081902389455
.
#shioribazaar #bazaarsemarang #eventsmg #eventsemarang #agendasemarang #eventsclick #eventbazaar #bazaarjkt #bazaarsby #bazaar #bazaarsmg
350 5 7 December, 2017 11:35

Day two, more attention, more crowd, more excitement at our bazaar event. Make sure you& #039;re part of it, feel the cozy atmosphere and the difference experience you& #039;ll never find before... . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Day two, more attention, more crowd, more excitement at our bazaar event.
Make sure you're part of it, feel the cozy atmosphere and the difference experience you'll never find before...
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
40 3 11 August, 2018 07:36

Advertisements

Calling all mommies to have fun with @elyonschoolin Parents and Kids Workshop; "The Wonder of Egypt". It is a well-rounded activity to develop their sensory and motor skill, creativity, and language through our interactive classes. Find us @finderskeepers.sby on 10-12 August every 11.00 A.M to 13.00 P.M. Limited seat available so grab it fast! Info/registration : Arisa - 0811336404 . . #workshop #parentsandkids #parentsandkidsworkshop #finderskeeperssby #elyonschool #eventsurabaya #eventsby #bazaarsby #marketsurabaya #galaxymallsby

Calling all mommies to have fun with @elyonschool in Parents and Kids Workshop; "The Wonder of Egypt".
It is a well-rounded activity to develop their sensory and motor skill, creativity, and language through our interactive classes.
Find us @finderskeepers.sby on 10-12 August every 11.00 A.M to 13.00 P.M.
Limited seat available so grab it fast!

Info/registration :
Arisa - 0811336404
.
.
#workshop #parentsandkids #parentsandkidsworkshop #finderskeeperssby #elyonschool #eventsurabaya #eventsby #bazaarsby #marketsurabaya #galaxymallsby
23 0 8 August, 2018 16:23

Hi.pongpongers come on . πŸ“ Galaxy Mall Surabaya lantai 6 πŸ—“ 01 Juni - 03 Juni 2018 --------------------------------------- . . Jangan lupa datang yah ke booth pongpong , tinggal 2 hari doank loh 😊 Cobain juga saos topping kita yang lg viral ad saos topping milo dan bengbeng 😚 . Thank you for sharing your moment with us and don& #039;t forget to always tag and hastag #pongpongindo some of your photo to us. Because we will repost some of the best photo every day.. . . . I& #039;am pongpongers 😎 how about u...? #koreansmookysnack #pongpongindo #pongpong #snackberasap #makananhits #snack #jakartabzr #bazaarjkt #infojkt #culinary #foodporn #surabayabazaar #bazaarsby #slimesby #kulinersby #surabayaslime #surabayakuliner #surabayafoodies #surabayadessert

Hi.pongpongers come on .
πŸ“ Galaxy Mall Surabaya lantai 6
πŸ—“ 01 Juni - 03 Juni 2018 --------------------------------------- .
.
Jangan lupa datang yah ke booth pongpong , tinggal 2 hari doank loh 😊
Cobain juga saos topping kita yang lg viral ad saos topping milo dan bengbeng 😚
.
Thank you for sharing your moment with us and don't forget to always  tag and hastag #pongpongindo some of your photo to us. Because we will repost some of the best photo every day..
.
.
.
I'am pongpongers 😎 how about u...?
#koreansmookysnack #pongpongindo #pongpong #snackberasap #makananhits
#snack #jakartabzr #bazaarjkt #infojkt #culinary #foodporn #surabayabazaar #bazaarsby #slimesby #kulinersby #surabayaslime #surabayakuliner #surabayafoodies #surabayadessert
345 20 2 June, 2018 06:24

Weekend ini @chris_porkakan menyajikan fresh signature pork dishes di @dreambigproject.co Galaxy Mall, Surabaya! __ Jadwal bazaar : 29 June - 1 July : @porknrolljktGM 6 -8 July : @ayokepoGM, Pork & Beer Festival Pluit Village @garudaorganizer 13-15 July : @dreambigproject.co GM 27-29 July : @dotprojectpakuwon mall __ Online order : WA/Call : Fenty 081 553 014 755 __ #semuasukachris #chrispork #porksausage #sosisbabi #porkbelly #saltedeggporkbelly #honeyglazedpork #foodporn #kulinersurabaya #bazaarmakanan #bazaarsby

Weekend ini @chris_pork akan menyajikan fresh signature pork dishes di @dreambigproject.co Galaxy Mall, Surabaya!
__
Jadwal bazaar :
29 June - 1 July : @porknrolljkt GM
6 -8 July : @ayokepo GM, Pork & Beer Festival Pluit Village @garudaorganizer
13-15 July : @dreambigproject.co GM
27-29 July : @dotproject pakuwon mall
__
Online order : 
WA/Call : Fenty 081 553 014 755
__
#semuasukachris #chrispork #porksausage #sosisbabi #porkbelly #saltedeggporkbelly #honeyglazedpork #foodporn #kulinersurabaya #bazaarmakanan #bazaarsby
144 3 10 July, 2018 02:10

Advertisements

Hi all, let& #039;s join us this weekend and enjoy various things and food at our bazaar event.. Feel the cozy atmosphere and don& #039;t forget to bring your friends and family too.. . . @finderskeepers.sby || EGYPT 10-12 August& #039; 18 Galaxy Exhibition Center 6th floor . . #finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian

Hi all, let's join us this weekend and enjoy various things and food at our bazaar event..
Feel the cozy atmosphere and don't forget to bring your friends and family too..
.
.
@finderskeepers.sby || EGYPT
10-12 August' 18
Galaxy Exhibition Center
6th floor
.
.
#finderskeepers #finderskeeperssby #egypt #galaxymallsby #eventsurabaya #eventsby #bazaarsurabaya #bazaarsby #eventjakarta #eventsemarang #eventbandung #kulinersurabaya #foodandbeverages #fashion #lifestyle #exploresurabaya #sbyfoodhunter #sbyfoodies #sponsorsurabaya #popupmarketsurabaya #eventjogja #eventbali #bloggers #fashionbloggers #foodbloggers #kekinian
28 1 10 August, 2018 11:07